Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Aloren

16. 5. 2010 7:30
Pane Johan,

jen ten, kdo si uvědomí svoji chybu a napraví ji, je slušný občan této země...Politik, který dostal od lidí důvěru a zneužil ji a tím také veškeré své pravomoce, ted' chce, aby za jeho chyby platili ostatní...!!! Já, když se v zaměstnání dopustím chyby,  já nesu následky !!! Lidé jako já, šli  k volbám a volili lepší budoucnost, dali důvěru různým politikům, dle svého svědomí, nikdo v tomto státě nechce nic zadarmo ( krom pár tisíců nepřizpůsobivých ),jste si jist, že tito lidé si mají uvědomovat a platit za chyby, kterých se nedopustili ??? O veškerých financích tohoto státu nerozhoduje občan, nýbrž zvolený zástupce, který je zodpovědný za své konání!!!!!!

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 5. 2010 11:57
Re: Pane Johan,

Bohužel musí nést následky.

Dle příkladu by dcera zmíněného pána, který si půjčil na auto pro synáčka, který to auto prostě chtěl a musel mít, musela snášet následky konání svého otce a bratra. Musela by trpět to, že rodinný rozpočet je silně omezen, že nejsou peníze leckdy i na základní živobytí, musela by jít pracovat, aby si přivydělala na něco, co by bylo ke koupi naprosto normálně. Pokud by díky bráchovi co si vozí prdel a nic nedělá (ještě od táty vytáhne na benzín) netekly peníze do černé díry bankovních úvěrů, exekucí apod., tak by ona nemusela zvyšovat neúměrně svoji aktivitu, samozřejmě jí to vadí. A věřím tomu, že ona nebude na 95% volit levici neustále slibující a neplnící plané sliby. Bráchu nic nezajímá, protože všechno má, když si dupne, takže ten to klidně hodí tomu, kdo naslibuje všechno.

0 0
možnosti
OS

Ota Sládek

16. 5. 2010 7:19
IQ

1) Je vidět. že rozeznat složenku od volebního  letáku (PR) je pro jisté občany problém. Stejně jako rozeznat peníze, které stát dluží a předvolební kecy o tom, že dluhy jsou je hysterické slovo, které používá jistá politická strana, aba přesvědčila voliče. Prostě starý hlupák býval mladým hlupákem.

2) Autor této kampaně trefil hřebíček na hlavičku. Stručně, jasně, přesně.

3) Rozeznat realitu od lží pro jistý druh obyvatel bude VŽDYCKY PROBLÉM. Kdyby nebyl, tak tu tahle oranžová parta už dávno není.... Ale s tím se nedá nic dělat.

0 0
možnosti
AL

Aloren

16. 5. 2010 7:40
Re: IQ

Všichni víme, že se na financích v tomto státě podepsalo více politických stran a jejich představitelů - ministrů, poslanců, ti všichni, by měli nést zodpovědnost za své činy a kdyby řádně pracovali ve prospěch státu a nás všech, nemuseli rozesílat takové letáky !!!

0 0
možnosti
CNVL

chci neco vlastnit,volim levici

16. 5. 2010 5:41
pane autore - za prispevek u zacatku teto diskuse jsem

napsal " PS:...." ...pro jistotu, ;-D protoze jsem predpokladal ze volic Kalouska nechape co se deje, co je Kalousek  zac a ceho je schopny ;-D Rv Dejte mi casem vedet jak se "snizuje dluh" at jiz bude rozpocet sestavovat kdokoliv ;-D 

Volit Kalouska je zvracenost a nezodpovednost - presne to co delate jiz 20 let, stridani grazlu kteri se stridaji "jen naoko" ...oni se vzdy dohodnou, vas ale coby spolecnost dokazali rozdelit uplne dokonale - smirte se s tim ze jsou chytrejsi :-)

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 5. 2010 23:18
Re: pane autore - za prispevek u zacatku teto diskuse jsem

Pokud na vás budu mít kontakt, tak to pro mne není problém, abych vás o tom uvědomil. Bohužel při vítězství levice a jejich nezodpovědných baronů huboprášilů vám nebudu moci napsat vůbec nic.

0 0
možnosti
JS

endless57

16. 5. 2010 4:14
realita....

od roku 1990, se stát nechal a nebo úmyslně dopustil nebo zkrátka opomenul, vytunelovat vše co šlo, počínaje svazáckým majetkem,přes různé firmy jako poldi nebo liberta,banky pana moravce či jak,soudní prohry jako nomura, nova, prapodivné zakázky pro betonové nebo vojenské lobby,openkarty,olympijské nesmysly,nebo liberecké běhy, netradiční zlaté padáky, odchodné a důchody pro estébáčky, o miliardy, a to kdyby nebylo, tak by pan kalousek nemusel strašit, a nejapné výkřiky o utahování a prázdné kase, by nemusely být nyní realitou.Či-li toto je realita.:-( Vše ostatní jen manipulace s "ovčany".

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 5. 2010 4:24
Re: realita....

Nezlobte se, ale kdyby nebylo tamtoho, nebylo by onoho, tím se k řešení nedoberete. Jakmile budete chtít situaci řešit a problémům odolat, tak pomůžete nejen okolí, ale zdokonalíte i sám sebe.

Pokud se vzdáte a budete neustále jen hledat viníky špatné situace, tak se zařazujete do řady neschopných, kteří neustále jen hledají důvody, ale způsob řešení je jim ukradenej.

0 0
možnosti
PV

grimosa

15. 5. 2010 23:24
pripada mi to uhozene.

Kalousek rozesila slozenky, cimz nam chce naznacit, ze nam politici prosustrovali kazdemu 121 tisic.

Nejlepsi na cele veci je, ze on byl ve vlade, ktera se velkou mirou podilela na tomto dluhu. Skoda, ze nemame neco jako trestni odpovednost politiku, Kalousek by byl jeden z tech co by sel sedet.

Co se tyka pravice nebo levice, jako obcanu je mi uplne jedno jestli penize sly na 13 duchody nebo na nase vojenska dobrodruzstvi jako zahranicni mise ci opencard. Dulezite je jedno, odpovedni jsou vsichni co v poslednich 15 letech kdy tyto dluhy vznikaly sedeli ve vlade ci v parlamentu, myslim, ze na ty by mela byt adresovana tato slozenka.

0 0
možnosti
P

Petr_V

16. 5. 2010 0:03
Re: pripada mi to uhozene.

Máte pravdu, ale jen napůl. Ty politiky, kteří tohle dopustili, jsme si zvolili my sami... bohužel a bohužel je pravděpodobné, že si je zvolíme znovu, např. zmiňovaného pana Kalouska a jiné. Takže odpovědnost je na nás všech voličích.

0 0
možnosti
FTA

Fmighta the Affaffin

15. 5. 2010 20:51
Spis meli poslat falesnou poukazku na 4000 rocne.

To je zhruba castka, kterou by kazdej clovek vcetne nemluvnat mohl dostat do kapsy, kdyby se z toho dluhu nemusely platit UROKY, tedy castka, ktera je jako splachnuta do zachodu. To dela pro ctyrclennou rodinu jednou za rok takovou mensi dovolenou. To by treba lidem bylo blizsi nez slozenka, kterou nemaji platit.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 5. 2010 3:24
Re: Spis meli poslat falesnou poukazku na 4000 rocne.

Reakce člověka, který chce mít stejné platové podmínky a životní úroveň jako schopnější a pracovitější soused nebo kolega, aniž by se o to sám jakkoli přičinil, budou však stále stejné. Změna myšlení člověka nelze provést, na to musí každý přijít sám.

0 0
možnosti
MP

Mad3

15. 5. 2010 20:23
Všem...

Všem, kdo obhajují tyhle "složenky" bych je narval do prd..e. A né jednu, ale 20 kusů. At' si užijí ten pocit, udělat něco pro dobrou věc. A co to takhle upravit....... Na složenkách pro důchodce by bylo napsáno, skočte z mostu, ušetříte státu na důchodech. Je to trochu jiné znění, ale v důsledku jde o to jedno. O peníze. Z hrdostí je ponesete svým rodičům a s úsměvem na rtech jim zdělíte - vůdcové si to přejí, tak splň svojí povinnost. Je jedno, že to řekl člověk, kterého jste v životě nepotkaly. Prostě se tak rozhodl a Vy....... A co cigáňi, ví co je to složenka? Vysvětlete k čemu je dobrá a poproste je o zaplacení. Jde snad o VEŘEJNÉ FINANCE a o těch rozhodují lidé k tomu zvolený (bohužel politik a né ekonom atd.). Pokud neponesou trestní zodpovědnost za svojé jednání, tak tu složenku nezaplatím.

0 0
možnosti
Z

zcek

15. 5. 2010 21:31
Re: Všem...

Tak byste je narval do p....e - a co? Změnilo by se něco na tom faktu, že jsme zadlužení?? A víte, že 70% výdajů státu jsou výdaje na sociální dávky, dávky v nezaměstnanosti, porodné, mateřské, různé podpory, příspěvky na kdeco od bydlení přes lázně až po nevímco, platby zdravotního pojištění za ty, co si ho sami neplatí??? 70%!!!! Prožráno!!! Proti tomu jsou nějaké pandury a gripeny úplná kravina! Ty prachy jsou prostě prožrány! Každým, kdo bere nějako dávku! Třeba známí berou 4tis měsíčně za to, že se tzv. starají o naprosto soběstačného bratra! Akorát uplatili kafem úřednici na sociálce - mají čtyřku doma! Z mých peněz! TAk se prožírají prachy, a ne v dálnicích a tom všem, co lidi tak rádi vyjmenovávají!

0 0
možnosti
ZB

zberanek

15. 5. 2010 20:22
Výsměch

Ano, složenja se týká každého. Pokládám ale jako výsměch daňovým poplatníků, když ji pošle jeden z největčích korupčníků - Kalousek.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 5. 2010 4:00
Re: Výsměch

Pokud berete pana Kalouska jako člověka kompromitovaného korupcí pouze na základě domněnek nebo spekulací, tak dále odpovídat ani nemusím.

Základ je ale jeden. Je místopředsedou ve straně, která Vám nehodlá a nebude slibovat hory s horákama. Zřetelně pojmenovali priority a podnikají kroky k nápravě stávající situace. Věřím jim. PJ

0 0
možnosti
AN

tonnda

15. 5. 2010 20:19
Složenka

Je jasný všem,že musíme začít šetřit.Ale bez politiků kteří tam seděli včetně pana Kalouska. Jenom mají sliby a krásný osobní konto.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 5. 2010 4:03
Re: Složenka

Asi pracujete v bance, že máte takový přehled.

Já to nevím a ani to vědět nepotřebuji, kolik má na účtu.

Stačí mi to, že nehodlá sahat na peníze těm, kteří se o jejich vydělávání starají.

Chtějí sáhnout na peníze těm, kteří si je nezaslouží. Vadí Vám to?

0 0
možnosti
VD

Šulivajda

15. 5. 2010 19:57
Složenka

Pan exministr financí Kalousek nám všem ukázal výsledek svojí práce na ministerstvu financí.Ještě že podle něj je naše Česko ostrůvkem kde žádná krize nehrozí.R^!!!!!R^

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

16. 5. 2010 4:05
Re: Složenka

Ano, ukázal. Má za to moji pochvalu. Dokázal stáhnout deficit státního rozpočtu na minimum, poté však přišlo shození vlády, začala vláda levicového parlamentu, skončily možnosti něco tvořit, když začal Jyrka bourat vše, co mu přišlo do cesty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.