Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

31. 5. 2009 9:30
Re: Opravdu nepreferujete žádnou stranu?

Když budete mít zájem hodnotit někoho kriticky, přečtěte si víc, než jen to, co vám bije do očí. Nemusíte číst vše, stačí poslední odstavec. Ten blog jsem napsal včera, tzn.že nevznikl jen jako reakce na vaše obvinění. Rozmýšlejte, než něco pustíte do éteru.

http://johan.blog.idnes.cz/c/86374/Konec-unterwassermannu-v-Cechach-bude-to-nekdy.html

0 0
možnosti
K

KJV

31. 5. 2009 9:19
Opravdu nepreferujete žádnou stranu?

Tak jste se p. Johan přiřadil k lidem s jednostranným viděním, k lidem, kteří nejsou schopni vnímat cítění a myšlení lidí s jiným názorem. Dokázal jste to tímto blogem.

     Nepřipouštíte, že na zdravotnické poplatky mohou být různé názory a to oprávněně. Že finanční spoluúčast pacientů může mít jiné, spravedlivější a účelnější formy. Že je třeba o tom jednat a dojít k všeobecně přijatelnému výsledku. Dáváte najevo, že kdo nepřijímá Váš názor je škůdce.

     Nejste schopen pochopit, že tak jako Vám je protivný Paroubek a ČSSD, je pro jiné lidi těžko stravitelný Julínek, Langer, Topolánek a ODS. To je důvod, aby na ně házeli vajíčka?

     Kritizujete Ratha, že se snaží obcházet zákon. Sám ale souhlasíte s tím, že Paroubek si vajíčka zasloužil a tím v konečném důsledku schvalujete tr.č. výtržnosti. A co když si vajíčka zaslouží i Topolánek?

     Kritizujete ČSSD, že podezřívá ODS, ale sám svými otázkami dáváte najevo, že z nekalosti podezíráte ČSSD. Opravdu nepreferujete žádnou stranu?

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

31. 5. 2009 9:24
Re: Opravdu nepreferujete žádnou stranu?

Vítejte pane, právě jste vsoupil do otevřených vrat.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

31. 5. 2009 7:21
Tímto článkem

jste se zařadil k takovým demagogům,jako jsou Krám,Klíč,Zigler a Kříž.Myslím,že už vám to nikdo neodpáře.Jen tak dál a budete s nimi soutěžit o Největšího hlupáka na Blogu.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

31. 5. 2009 8:59
Re: Tímto článkem

X

0 0
možnosti
RR

rezjir

31. 5. 2009 7:06
Tak především zdrojem infekcí

samotné placení mincemi v lékařských ordinách, které jsou zdrojem nákazy. Za druhé těch miliard které se vybralo, ukazuje, že k žádnému omezení návštěvnosti nedošlo (zvláště když vezmeme, že v předminulém roce se pacienti předzásobili léky). Totéž mi říkali sestřičky. Hypochondra třicet korun neodradí.

0 0
možnosti
R

rqmark

31. 5. 2009 0:42
Re: poplatky

Prosím Vás, problém je v tom, že když někdo navrhne reformu zdravotnictví, tak je vhodné, aby se na ní shodlo široké politické spektrum. Proč? Protože, pak by sme mohli mít každé 4 roky reformu zdravotnictví, podle toho kdo je u moci. A to by byl teprve bordel. Proč ne 30 Kč? Protože to je jak na hajzliku. Protože bych docela rád šel k doktorovi aniž musím přemýšlet o počtu drobných v kapse. Anebo ať mám možnost platit platební kartou. A prosím Vás, vy věříte že, hypochondra odradíte 30kč od návštěvy lékaře? A proč nezvednout vydělávájícím  plošně o 100kč zdravotní pojištění? Finančně by to vyšlo určitě nastejno. Přitom se stejně nyní mluví o tom, že děti a důchodci platit nebudou. Problém je podle mě spíš v tom, že za tímto zákonem stojí velmi silná loby, lekářská komora. Velmi to silný útvar, kterému se možná hodí taková to pračka pěněz. Když totiž zvýšíte zdravotní pojištění, tak tok peněz je jasný, stát - lékař. Ale v případě výběru poplatků...    

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

31. 5. 2009 0:56
Re: poplatky

To bych bral také - změnu nastavení toku peněz, jak píšete. Určitě ale absolutně odmítám absolutní anarchii špiček ČSSD, která nepopuzuje jen mne. Zdravotnictví hrozí návrat do dob, kdy se muselo čekat na vážné operace, na které nebyly peníze. Současné paní ministryni zdravotnictví vůbec nezávidím úřad, který ani ještě nepřevzala a už k ní a k premiérovi letěly výhrůžky od ČSSD, že pokud nepojede podle nich, nevysloví důvěru vládě. Tomu říkáte jednání ?

0 0
možnosti
V

veit

31. 5. 2009 0:02
veit

Možná by si pan soukromý podnikatel mohl klást ještě další otázky, například: kde byla městská policie, které velí v Praze ODS? Standardně jich přes den u Anděla bývá kolem čtyř v kteroukoliv denní dobu. Slyšel už pan podnikatel o "Noci dlouhých nožů"? - Třetí říše, Topolánek! Co rozkradla "slabá a korupcí provázaná vláda ČSSD" - třba banky? Svatá ty prostoto - ona je přece zachraňovala po šafářování ODS. A stálo to mnoho set miliard korun, které budou platit i děti našich dětí!

Aspoň lhát si do kapsy byste se mohl ve svém věku naučit!:-/

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

31. 5. 2009 0:46
Re: veit

Rozumím. Jak jsem v jiném formátu uvedl, předpokládám, že všem nebudu hrát na stejnou notu. Naprosto v pořádku. Jen mám své zkušenosti a dle nich vyjadřuji svůj postoj. Asi jste si nevšiml, že nestraním ODS.

0 0
možnosti
S

strycek-Joe

30. 5. 2009 23:04
Copak ta tzv. legrace již není směšná ?

Vždyť jde přece o recesi, nic víc, alespoň dosud to všechna média svorně tvrdila. Copak ta recese už přestává být směšná ? Nejdříve jste vyčítali panu Paroubkovi že se rozčiluje a nesměje - copak vy se již nesmějete ? Recese  je přece recese, tak se smějte !

0 0
možnosti

Clara Shot

30. 5. 2009 22:54
To je ale zajímavá myšlenka..

První vaječný vrhač byl vpořádku, neb si to Paroubek zasloužil, zatímco dav vrhačů Vás pobouřil? A oni nedělali každý navlas to stejné, co ten první vrhač? Koukám, že staré známé "Když dva dělají totéž.." by se mělo doplnit ještě o "Když všichni dělají totéž.." Souhlasil jsem s tím prvním a souhlasil jsem s těmi ostatními, ale nic ve zlým, každý na to má nějaký názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.