Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proti zlu je třeba bojovat vždy, a všemi možnými způsoby. Počítám, že se k hladovce připojím. Na výraz piety k umučeným a jinak postiženým totalitním režimem, a do budoucna na výraz nesouhlasu s tím, že se komunistický vetřelec opět dere k moci. Tichošpápek s načasovanou bombou v kapse. [>-]

1 0
možnosti
Foto

P71e81t97r 86J97o58h40a82n

29. 9. 2013 7:52

Dostala se sem do diskuse velmi kvalitní dehonestační informace, že ve svátek pracují pouze zloději a povětrné ženštiny. 

Děkuji tomu pánovi za to, že jsem mohl zjistit, že se všichni lékaři, záchranáři, policisté, hasiči, řidiči MHD, strojvedoucí, výpravčí a dispečeři, prodavači občerstvení, obsluhy čerpacích stanic a shopů, zařazují do této sekce.

Já jsem to dodnes nevěděl a ani netušil. Všichni, kteří pracují na těchto postech, určitě také mají radost, že konečně vědí, co jsou zač.

1 0
možnosti
VS

Petře drž se.....To dáš a já vám všem fandím  :-)

1 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste nám říci, co chcete svojí pošetilou akcí říci.

0 4
možnosti

A43n71n32a 31Č77e76r88n21á

29. 9. 2013 1:13

Nevím, asi s vámi nemluví? 8-o

Mě to napsal v blogu R^

3 0
možnosti
AO

Vzpomínka jako akt hezká věc, hladovka mi přijde beze smyslu..... Jsem si jista, že je zapotřebí, aby se každý jedinec naučil chovat sám za sebe dobře a dobře pro svůj život... a je to o každém jednom, kdo začne ..... hlad nikomu nic nedá....

1 1
možnosti
Foto

Někteří lidé se rádi předvádějí. Vždycky jim to někdo baští, my už tím, že je čteme. Jak správně říkáte, je třeba chovat se dobře, abychom měli ze sebe dobrý pocit a byli k prospěchu sobě i jiným. Takže vypínám počítač a jdu pracovat, k tomu se ovšem potřebuji nejdříve pořádně najíst. Kdo chce hladovět a nedělat nic anebo dělat hlouposti, dobře mu tak.

1 5
možnosti
JN

"Děkuji velmi všem lidem, kteří bojují, aby zabránili návratu komunistů k moci, aby se neopakovala zvěrstva podobná těm v padesátých létech minulého století."

Vy hlupáci, jste sjetý ? Pokud vím tak ty vlády KSČ máme furt, jen se rozdělili a přejmenovali ! 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/352387/Lidi-stale-oznacuji-rok-1948-1989-za-komunismus.html

Každý kdo pochopil politiku volí ÚSVIT přímé demokracie http://okamura.blog.idnes.cz/

0 2
možnosti
Foto

Karma, je dobře, že připomínáte opravdové lidi, kteří se zasloužili třeba o to, že můžeme dnes psát a říkat, co chceme. Čest jeho památce. R^

8 0
možnosti
DD

Jestli Vám někdo vyhrožuje fyzickou likvidací, je nanejvýš vhodné a potřebné tuto skutečnost řádně oznámit orgánům činným v trestním řízení. Pokud je to tedy pravda, neváhejte a konejte. Výkřiky na blogu nejsou k ničemu, v tomto případě obzvláště.

2 4
možnosti
JR

J62a18r83a 23R82a11n57k

28. 9. 2013 13:49

Diky za vzpominku,karmaR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.