Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Antikomunismus je stejně "primitivní" jako antinacismus. Komunističtí či nacističtí primitivové jen posuzují ostatní podle sebe, takže to berte jako pochvalu R^

11 0
možnosti
PK

Takový Ehrhadt dělal vše - budoval výbornou ekonomiku aby Horsti měli po válce plný žaludek, docela dbal na sociální jistoty, bez kterých jde kapitalismus ke dnu, a ještě byl velký antikomunista. Prostě jste mimo, bohužel žádný Nečas, Topolánek ani Klaus či kníže s bývalým lidovcem nemají úroveň. Asi je nám to souzeno, vždyť i v minulosti jsme neustále hledali panovníky v cizině.

0 4
možnosti
TB

není to tak přesný,až do Fridricha Falckého, jsme měli na trůně české krále. Ale tím Falckým to prostě skončilo

0 0
možnosti
Foto

R39o33m72a72n 97K20o65z37e26l

20. 8. 2013 19:23

I v roce 1998 strašili, že po volbách budou komunisté ve vládě a bude konec demokracie.

Tak ani pan Kalousek, kterého jste volil, nebyl zas tak proti komunistům, když by podpořili nebo tolerovali jeho vládu.

2 1
možnosti
TB

u Kalouska je to sporný, byl v každé vládě jako v podstatě lidovci, ať byla vláda levá nebo pravá. Když zjistil, že se jeho lidovci do vlády nedostanou, založil si svoji stranu.. Takže to skuste upřesnit, kterou, že stranu máte na mysli. Ono se to nyní vyplňuje levice vstupuje do vlády a na to vezměte jed, že komunisti budou chtít taky účast, nikoliv, aby dělali stafáž ČSSD

0 0
možnosti

Všichni přiznivci komunistů a komunisté samozřejmě taky Vám děkují za reklamu zdarma. Strašidlo komunismu obchází Evropou. Kdyby hloupost nadnášela, tak všichni antikomunisté se vznášejí jako holubičky.

1 18
možnosti
SB

Nevadilo by mi vznášet se jako holubička. Vadilo by mi být komoušem.

15 0
možnosti
Foto

Rudá armáda - nechci být šťoural ale při absenci pravopisu by tam mohl předmět ve větě i chybět a zůstalo by tam jen přídavné jméno primitivní.

1 0
možnosti
SB

Stoprocentní souhlas.

6 0
možnosti
PH

Jsem také primitiv a ještě k tomu člověk

3 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.