Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P44a43v68e37l 68V54é89b17r

15. 1. 2013 7:36

Pozdraví slušně babičku - nevím, nevím, jestli zrovna tohle je dostatečný a rozhodující předpoklad pro vysokou politickou funkci.

Např. takový Reinhard Heydrich velice miloval svou rodinu a své psy - přesto jsou jeho atentátníci (po zásluze) glorifikováni.

Myslím, že náš prezident by měl mít i jiné vlastnosti, než vlídnost k okolí - např. touhu nevést náš národ do područí mocných sousedů. Bohužel, třikrát bohužel, právě tohle u pana knížete bolestně postrádám.

8 6
možnosti
RK

RvTak tohle je hodně trapné.

9 5
možnosti
Foto

Asi k němu máte blízko. Je pravda, že již mu blahopřál šéf sudetoněmeckého sdružení Posselt? Cítil bych nervozitu. Teď podpořil zlodějnu nazvano církevní restituce, tak aby náhodou nebyla ve vzduchu zlodějna další. Děkuji za odpověď.

4 6
možnosti
RK

Pochopitelně. Komunisti vždycky restituce považovali za zlodějinu:-) Já nervozitu cítím z vás. Vadí vám že mu blahopřál Posselt? Co čekáte že Karel udělá? Vyhlásí monarchii a bude šibovat s majetky poddaných?

5 2
možnosti
MC

Věřte, že i pravice, která bude volit M.Zemana má všech pět pohromadě, přestože jde o levicového kandidáta a to zcela z jiného důvodu než-li by jim právě pravice, která, jak se říká, že jedinným možným kandidátem tohoto politického přesvědčení je K.S, a to nikoli z důvodu který jim mnozí vkládají do úst a kteří to všechno s opravdovou pravicí myslí vážně. Opak je pravdou a zkuste přijít na to proč?

2 5
možnosti
RK

Tou pravicí která bude volit Zemana máte na mysli koho? :-)

6 4
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.