Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Šinágl je v mých očích především nemocný člověk (paranoia querulans jak řemen), ale pokud tomu dobře rozumím, přidal se k t.o., které podal váš kolega, a to (patrně) na základě údajů, které jste publikovali. Následným zveřejněním této skutečnosti na jeho OSOBNÍCH stránkách dle mého soudu vaše práva nekrátí, i když sporná zůstává samozřejmě etičnost takového kroku bez vašeho souhlasu (nebo aspoň odkazu). Přinejmenším část těch informací je nicméně dostupná i jinde, takže váš razantní tón moc nechápu.:-/

1 0
možnosti
Foto

P37e36t77r 19J36o30h60a68n

3. 11. 2012 1:29

Pane Hortene, základ té záležitosti je etika a morálka a i právo, na které se odvolává přímo pan Šinágl na svém webu. Naše občanské sdružení odhalilo identitu člověka, který páchal na internetu trestnou činnost pod anonymním nickem. Také v souvislosti s tím bylo objasněno, že autorem výroku na facebookové zdi pana Petelíka (asistenta poslance Dolejše - KSČM) nebyl pan Petelík, ale námi zjištěný Dalibor Špidla. Naše občanské sdružení může doložit posloupnou dokumentaci celého pátrání, což v žádném případě nemůže udělat pan Šinágl, který jen okopíroval foto a napsal odkaz. Jakým způsobem bude u soudu pan Šinágl dokazovat svoje tvrzení? Jen vytištěným článkem z blogu našeho kolegy? Bez jeho souhlasu o případné spolupráci? Vyzval jsem jej ke smazání článku na webu a já bych tento článek vůbec nepsal, pokud by on měl zájem v rámci slušnosti a dobrých mravů něco řešit. Jelikož však nic nepodnikl, pochopil jsem, že jsme pro něj pára nad hrncem. Tak se podle toho také chováme. I pára pálí.

0 1
možnosti

Takhle to u nás dopadá se vším... Místo aby se lidi v boji proti komunistům spojili, hraje si každý na svém písečku a hádá se, kdo s jakou informací přišel první a kdo "bojuje" líp...

2 4
možnosti
Foto

Jednoznačný fakt.

2 2
možnosti

J73a98n 95M76a61l21í86k

2. 11. 2012 7:13

Protialt! Co to je za pochybné združení?8-o8-o

5 1
možnosti

tak rozhodne me prijde duveryhodnejsi, nez nejaky proalt, holesoska vyzva, jakoz i cele slavne odbory dohromady ...

4 2
možnosti

Čistě věcně

Nezdá se mi, že pokud někdo použije veřejně dostupné informace k podání trestního oznámení, porušil něčí autorská práva. Pan Šinagl může tvrdit, že ty inkriminované stránky toho údajného komunisty viděl sam, dospěl ke stejným závěrům jako Váš kolega a na rozdíl od něj konal. Konec konců by vás mělo těšit, že práce Vaše kolegy přinesla tak plodný výsledek. A že tomu článku Vašeho kolegy někdo uvěřil jako v písmo svaté. Taky jsem četl, ale neuvěřil jsem. A neprozřel jsem.

2 0
možnosti
Foto

P64e29t98r 81J20o31h49a15n

2. 11. 2012 23:21

Tak vidíte, pane Řezníku. 

Náš kolega Dušan Makovec po zpracování veškeré dokumentace, kterou jsme zpracovali, podal trestní oznámení dne 29.10.2012 a Vy zde samozřejmě můžete, ale nemusíte věřit tomu, zda jsou jeho tvrzení správná nebo nejsou.

Pan Šinágl si ale přečte článek na blogu, zkopíruje obrázek, přenese na svůj web, zkopíruje údaje z blogu do trestního oznámení, které podá svým jménem a uveřejní to na svém webu bez toho, aby se kontaktoval s Dušanem Makovským nebo jiným zástupcem ProtiAlt, o.s.

Zdá se Vám jednání pana Šinágla morální, opodstatněné a právně podložené k podání trestního oznámení? Dle mne je to jen parazit.

1 0
možnosti

I84v35a74n 13N84o97v48á84k

2. 11. 2012 1:55

ProtiAlt a Šinágl je naprosto stejná úroveň.

1 1
možnosti
Foto

Šinágl má k Daliboru Špidlovi nečekaně blízko.

2 0
možnosti
Foto

Tohle, pane autore, patří do Hyde parku!

1 2
možnosti

Hmm, proc do hyde parku?

0 1
možnosti

L95u40b12o85s 33D85e83j51m

1. 11. 2012 23:56

Kdo ze porusil autorska prava? Spidla dovolil tu fotku sirit, anebo uz patri vasemu kolegovi?

2 0
možnosti

A) jestli to správně chápu tak Váš postrevoluční odboj proti komunismu(před revolucí jste beztak ani nepípli a byli někde zalezlí) došel až do takové fáze, že jednotlivé frakce se předhánějí kdo je větší bojovník proti komunismu(bohužel až když je dobojováno) - tak to už je opravdu směšné. B) ten člověk kvůli kterému se hádáte (navíc dokazování pana Makovského že Dukematcher je Špidla na základě "chlastal radostí že zemřel Havel"- to už můžete za Dukematchera prohlásit Petra Hájka protože podle jeho posledního rozhovoru při smrti Havla chlastal radostí beztak taky. c)Jestli je Náplní Vaší organizace odhalování internetového trolingu tak to aby jste dělal přes čas

4 0
možnosti
Foto

P79e51t80r 50J54o82h76a63n

2. 11. 2012 23:28

Správně nechápete vůbec nic. Až to pochopíte, napíši Vám, že jste prošel a máte za jedna. Do té doby jste zařazen do kategorie c) a těmi se nezabýváme.

0 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.