Diskuse

Jak se v televizi manipuluje s míněním

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirka1965

27. 5. 2012 19:55
To je složité.

Víte, existují tady nějaké zákony a když někdo závažným způsobem poruší zákon (Rath), tak reakcí nesmí být to, že Poslanecká sněmovna poruší zákon taky. V žádné straně nemáte jistotu, že člověk chycený při něčem odporném se nevzdá svého mandátu a nikdo ho k tomu nemůže donutit. Toto se může stát komukoliv - i modrým. Tohle je věc morálky a tady opravdu lze srovnávat Ratha s Bártou nebo Škárkou. Podle mě už měli rezignovat všichni, ale vyhodit je prostě nemůžeme a zakázat jim výkon mandátu poslance taky ne. Tady bych opravdu dal pravici nebo levici stranou. Tohle je problém všech.

0 0
možnosti

Petr Johan

27. 5. 2012 23:20
Re: To je složité.

Ano, základ je ten, že při veřejném plénu je riziko ovlivňování svědků a tomu věřím, že se ten pán bude neustále snažit. Pokud však státní zástupce a soudce dá k tomu svolení, že je to možné, není se o čem bavit.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

27. 5. 2012 19:43
Asi takhle

Objeví se vybájená, ničím nedoložená fáma, že se ministr údajně chtěl obohatit o 500 000 000 Kč. Ještě než se tím začnou vůbec zabývat OČTŘ, socialisté mají ve všem jasno a pomalu dotyčnému vyměřují trest.

Když chytnou jednoho z jejich pohlavárů při činu, je to zinscenované a okamžitě mají plnou hubu jeho práv a presumpce neviny

3 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

27. 5. 2012 19:32
Kalouskonečasův režim musí propustit všechny politické vězně

, jinak bude mít Česko nakročeno k totalitě, Johane Rv

4 0
možnosti

Pazdrát

27. 5. 2012 19:39
Re: Kalouskonečasův režim musí propustit všechny politické vězně

Doporučuji omývat ohambí vlažnou vodou!

3 0
možnosti

petr66

27. 5. 2012 19:29
To myslíte skukečně vážně.?

Milí čtenáři, Vy si nepamatujete na to, že na kauzu ProMoPro upozornilo

Ministerstvo financí pod vedením Miroslava Kalouska, poslance TOP09 a

člena koaliční vlády, která si dala do programu boj s korupcí?On Ráth upozorňoval na korupci také a často. Já jsem dokonce přesvědčen, že právem.Pouze skromně zapomněl upozornit na sebe.

,

Mám obavy, že vámi zmiňovaný ministr dělá naprosto to samé,

4 0
možnosti

petr66

27. 5. 2012 19:30
Re: To myslíte skukečně vážně.?

Jenom ho zatím nechytili.;-D;-D

3 0
možnosti

lebisp

27. 5. 2012 19:04
Petře od 1.7. zdraží léky,tak běž kopat kanály,ať na ně máš

Petře, doporučuji, abyste přestal žít jen z invalidního důchodu a přestal zároveň ztrácet drahocenný čas tlacháním na tomto blogu.

V televizi totiž právě říkají že od 1. července těžce zdraží mnoho léků.

Při vašem duševním stavu bude  totiž dobré abyste si hledal další zaměstnání.

Postáváním na demonstracích  a žvaněním na tomto blogu si  na léky, které při vašem duševním stavu určitě potřebujete, nevyděláte.

2 0
možnosti

Petr Johan

27. 5. 2012 19:09
Re: Petře od 1.7. zdraží léky,tak běž kopat kanály,ať na ně máš

to je vtipné, že? Takových trapáků už tady bylo.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti

repanak

27. 5. 2012 18:47
Vaše zásadní chyba je,

že vidíte politiku jako červenou knihovnu, kdy jedni dejme tomu modří rytíři většinou čestně a spravedlivě vládnou a druzí oranžoví zase čestně opravují jejich občasné chyby. Politika je svinstvo za každého režimu, ale dělat v určitých mantinelech se musí. Podrážet si nohy, bodyčekovat, zahánět se do kouta a taky hodně nekalého vědět na protivníkovu bandu a použít to ve správný čas. Taková politika byla, je i bude. Možná není krásná a není pro slabé nátury.

1 0
možnosti

Karel2002

27. 5. 2012 18:01
Pan Johan, není pouze pravicově orientovaný občan

on je i podivuhodně zaslepený občan, který ani na chvíli za posledních 20 let nezapochyboval o poctivosti těch svých idolů. Proč někteří lidé nedokáží vypnout aspoň na chvíli to své černobílé (v konkrétním případě modro-oranžové) myšlení?

Jenom jedna poznámka, výzkumy veřejného mínění bych se vůbec neřídil. Zvláště poté, co pan Hartl ze STEM ještě několík dní před volbami 2010 předpovídal na základě posledních průzkumů drtivé vítězství ČSSD.

6 0
možnosti

poker face

27. 5. 2012 18:15
Re: Pan Johan, není pouze pravicově orientovaný občan

divil byste se pane a dovolím si Vás upozornit na to, že článek ukazuje na to, jak právě sociální demokraté pracují s těmito průzkumy: pokles, je třeba ihned nahnat procenta zpět. Byl jsem středolevý, teď jsem pravičák, pokud to berete v té barevnosti, ale je to životními zkušenostmi.

3 0
možnosti

BingoXX

27. 5. 2012 17:45
Kdo manipuluje s míněním jste pouze vy

Celá pravice je jeden obrovský korupční nádor. Tejc hovořil jen pravdu o dvojí policii a to se vám modrým svazákům nelíbí.  Rath má samozřejmě právo vstoupit před sněmovnou a že nemůže dojít k nějakému ovllivnění svědků potvrdila státní zástupkyně. Takže všechny vaše dohady jsou nesmyslné. Morálku v této republice kazí tisíce nepotrestaných zločinců v dresu ODS a TOP od vlády po místní úřady, kteří už rozkradli stamiliardy Kč.Rath teď ponese následky své touhy po mamonu, ale za jeho postoje v PS, kde on jediný dokázal správně reagovat na hulvátské a sprosté chování dememntů z ODS a TOP v čele s ožralou Kalouskem a odkazovat je noblesně a inteligentnědo chléva, kam patří.

2 0
možnosti

Petr Johan

27. 5. 2012 17:51
Re: Kdo manipuluje s míněním jste pouze vy

jé, a já myslel že tenhle nick je z iDnesu už odoperovaný :-/

3 0
možnosti

vsevedec

27. 5. 2012 17:42
Naprostý souhlas

Ale nedělejte si naději, tu hloupější část blogerů (rudého a oranžového vyznání) stejně nepřesvědčíte, tém chybí jedna podstatná složka osobnosti zvaná IQ.

3 0
možnosti

mirni

27. 5. 2012 17:21
pro autora asi jen tolik -

- to co rekl pan Tejc je pravda, jestlize se ony drivejsi kauzy setri, pak se setri s nedostatecnym poctem vysetrovatelu, bylo zamezeno provedeni domovnich prohlidek, nikdo nebyl vzat do vazby aby nemohl ovlivnovat svedky atd. tech drobnosti je az az ktere by se daly pouzit .. takze zadne mateni verejnosti. No a ze Rath vystoupi ve snemovne .. on na to ma pravo, nezapomente, ze je stale poslanec a nevim proc vas treba nepoburuje to, ze do snemovny chodi odsouzeny Barta, ze tam zasedaji jini, kteri jsou podezreli z pachani tr. cinnosti. To ze poukazal na PROMOPRO pan Kalousek bylo docela mozna ucelove, protoze to byl prave Kalousek, ktery shanel zvyseni financnich prostredku na ozvuceni o ktere pozadal Vondra ... a Kalousek ty penize sehnal .. na jine veci u nas v soucasnosti neni, presto jsme "diky" nedbale praci pana Vondry prisli o 360 milionu. I v tom mel Tejc pravdu - takove kauzy se tahnou celou dobu a tady usmolenych 47 milionu se udelalo behem pul roku i s vazbou.

6 0
možnosti

mirni

27. 5. 2012 17:23
Re: pro autora asi jen tolik -

navic jsem nejak nepochopil co s tim vsim ma spolecneho KSCM .. nebo snad autor vi o nejake korupcni kauze o ktere nikdo jiny nevi?  pak doporucuji sdelit tuto skutecnost organum cinnym v trestnim rizeni .. je to dokonce jeho povinnost! Kdo je vinen at jde za katr,,, jen tady mame takovou drobnou neprijemnost - nikdo nemuze odvolat poslance z jeho postu, takze budeme mit kriminalniky, kteri budou zit na utraty statu v kriminalech a budou pobirat nejakych sedesat tisic ... to je traparna ze? :-/

3 0
možnosti