Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

harrypavel

27. 5. 2012 17:06
To, jak vláda

bojuje s korupcí, je vidět na IZIPu, ProMoPro, Drobilovi, Baštýřovi, Bémovi a jím podobných. Jediné co Tejc chtěl, je stejný přístup k opozičním i koaličním politikům. A jestli netrpíte stihomamem, tak můžete těžko popřít fakt, že v kauzách, které se týkají vládní koalice, rozhodně nejsou žádné viditelné výstupy, nebo o nějakých víte? A ani v případě Bárty a Škárky (v době soudu ještě koaličních poslanců) jsme v žádném případě neviděli takovou mediální masáž, jaká se děje nyní. To by ještě nebylo to nejhorší. Co je podstatnější, ta masmédia se předhánějí v senzacechtivějších zprávách, aby se pak druhý den v mnoha případech ukázalo, že s onou zprávou se to má trochu jinak.

6 0
možnosti
PJ

Petr Johan

27. 5. 2012 17:12
Re: To, jak vláda

Dopřeji si trochu ironie.

To je snad naprosto v pořádku, jelikož ten egocentrický hulvát si mediální pozornost neustále vyžadoval. Takže já osobně jsem mu již první den na Facebooku gratuloval k takové mediální pozornosti, jakou již nikdy mít nebude. :-)

1 0
možnosti
S

supich

27. 5. 2012 17:01
Pane vy jste vdova

Tak nevím, jestli jsem viděl stejný pořad. Já Tejce ani ČSSD nemusím (KSČM také ne), ale v pořadu byl velice umírněný. Například Kubicemu vůbec nepřipomínak jeho "zprávu", t.j. snůšku drbů účelově vypuštěnou před volbami (například pedofilní chování Paroubka). A co se týká Ratha, tak ty argumenty byly správné - ano Rath zřejmě porušil zákon, bude vydán a soud určí vinu. Jak zveřejnila státní zástupkyně, pracovalo na případu až 100 policistů. Jsem si jistý, že takové nasazení na žádného politika ODS nasazeno nebylo (pokud bych vynásobil počet podezřelých z korupce v ODS stem, dostal bych se téměř na počet policistů v ČR) a kdyby bylo, snad ani Kubice by nezabránil stíhání. Nu a že se policisté snažili během vyšetřování PROMOPRO získat povolení k prohlídce u Vondy už také bylo zveřejněno...

Takže pane autore, dvakrát přemýšlet, jednou psát (pokud případný výpotek stojí za to)...

7 0
možnosti
PJ

Petr Johan

27. 5. 2012 17:07
Re: Pane vy jste vdova

Pane supichu, já se chytnu Vaší poslední věty a hodím Vám return.

Kauza ProMoPro vyšla na světlo světa až po tom, co byly veškeré obchody uzavřené, takže při činu nebylo koho chytit za ruku tak jako v případu kauzy Rath a tady je to základní porovnání, kde si udělal pan Tejc problém. ProMoPro se vyšetřuje, jen se křičí, že ne. Ale bohužel se chytil do pasti Rath s krabicí plnou peněz v živé kauze. Tam je samozřejmě nasadit početnější tým policistů k odhalení a zatčení při činu, to je logické. Ale jak pro koho.

4 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.