Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

jmitas

17. 3. 2012 8:56
Autore...

ode mne R^. Nenapsal bych to lépe:-) kolegaV

1 0
možnosti
FS

Friedrich Spee

17. 3. 2012 8:49
Je to srandista

3 a půl člověka chce vnucovat všem lidem jejich představu a zavést nové (před 89) pořádky;-D

A zbytek si snad pořídí zbraně, aby to těmto nebylo umožněno:-P

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

17. 3. 2012 8:53
Re: Je to srandista

Vážně. Kluci Vy jste jako klony. Co Vám řekne nadpis tohohle blogu ve vztahu k tý výzvě a demonstraci

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/petr-havlik.php?itemid=15916

Kluci a kdo má v hlavě a kdo na hlavě. Vy nebo ten Havlík?

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

17. 3. 2012 8:23
Úplně nejlepší byl závěr

pořadu, kdy vyslovil (své spíše zbožné přání) větu, že přijde doba, kdy do ulic vyjdou miliony demonstrujících.

To jsem úplně vybouchl.

1 0
možnosti
Z

zrusitODS3

17. 3. 2012 8:29
Re: Úplně nejlepší byl závěr

nektere veci vypadaji legracne do doby, nez byste mel sam nekde vystoupit a zaujmout, strhnout, dat vizi, ale ono posmivat se z gauce je to v pohode, ze? mozna na to ani nemate odvahu vystoupit verejne, co byste tem lidem rekl? tedy jestli nepatrite mezi modre zlodeje, ti nemusi nic rikat, jen se lidem smeji do oci...;-D

2 0
možnosti
Z

zrusitODS3

17. 3. 2012 7:57
je jasne, ze clovek organizoval demonstraci a vyzvu k ni

urcite netvrdil, ze chce byt vudcem naroda. Narozdil od modrych zlodeju, kteri neustale chteji byt lidrem naroda, kteri se tvari jako konzervativci a maji plno takovych hesel, neokrada a nedrancuje narod. Doufam, ze se nenecha odradit posmesky typu : socan, komous apd., protoze od svazaku typu necas, ruskych komousu typu klaus to opravdu je smesne!!

2 0
možnosti
LV

baloun

17. 3. 2012 7:58
Re: je jasne, ze clovek organizoval demonstraci a vyzvu k ni

A co teda vlastně ten člověk chce?

1 0
možnosti
V

VašekIV

17. 3. 2012 7:50
S Holešovskou výzvou souhlasím jen částečně

Taky jsem nespokojen se současnou vládou. Ale tan děs, že by  měl místo nich nasoupit Sobotka a jeho melodybojz mě od jakéhokoliv protestu odrazuje!!

1 0
možnosti
Z

zrusitODS3

17. 3. 2012 8:00
Re: S Holešovskou výzvou souhlasím jen částečně

je treba se nebat a volit nove lidi, i za cenu, ze se opet spalime jako s vv, jina cesta, jak se zbavit mafie neni....nikdo nemluvi o sobotkovi, ktery se smesne ujal tematu, nevolit neustale modre zlodeje, i kdyz panu podnikateli ten bordel, zrejme, vyhovuje, nekterym vyrazne pomohl ke zbohatnuti, tak ti maji byt za co vdecni!

1 0
možnosti
PM

petrik1960

17. 3. 2012 7:48
Ano, byl to nezábavnější pořad

nového tisíciletí

4 0
možnosti
C

chill

17. 3. 2012 7:38
Novodobá Švorcová - cool

To přirovnání ke Švorcové je trefné! Vše dle hesla nechte je být, nechte je v klidu pracovat, potřebují na tu práci klid. Líbí se mi volání po konstruktivním dialogu, pisatel blogu si zřejmě nevšiml, že předst.této vlády se s nikým ze zásady nebaví,a když už,tak ve smyslu-kecejte anything,my si stejně uděláme,co budeme chtít.Tohle není dialog,natož konstruktivní.Jak může někdo obhajovat vládu,ve které sedí lidi jako Nečas, Kalousek nebo Vondra?To se zapomnělo,jací to jsou kádři z minulosti?Řešením jsou nové volby a zvolení naprosto odlišných a nových politických stran(s úplně jinými lidmi) do PS (Senát je o ničem,nic nezmůže,jenom trafika).Z politiky musí zmizet ti dlouholetí profíci,kteří se živí jenom politikou a už zapomněli, jaké to je vyžít s prům.nebo podprům.platem.Prostě měnit a měnit, dokud se skutečně neobjeví lidé,kteří budou chtít pro stát něco dělat a ne jenom něco znamenat a hrabat! I kdyby se volby měly konat častěji! To je to řešení, nová krev, nové tváře, nové strany!

1 0
možnosti
LV

baloun

17. 3. 2012 7:45
Re: Novodobá Švorcová - cool

A kdo jsou ti "noví" lidé? Vy?

Kde jsou ty "nové" strany? Kdo je založí a povede? Vy?

Pokud ne Vy, tak kdo?

A pokud Vy ano, tak kde je máte? Jaký máte program? Jaké máte nástroje k jeho uskutečnění?

Nebo nejsou mé otázky dostatečně konstruktivní?

1 0
možnosti

Alexandr Špáta

17. 3. 2012 6:50
Víte,

mně se podobný typ lidí jako Vy věru strašně líbí. Jak Vy do toho pána v televizi vidíte, jak vto dokážete vyhodnotit. Někdo dole zmínil vajíčka. Co myslíte, dokážete vyhodnotit, kdože opravdu může za tu cenu těch vajec? A teď jsem opravdu zvědav, zda opravdu umíte alespoň triviálně analyzovat, zda vůbec jste sto vnímat a tedy mít k tomu dostatek informací a zda v neposlední řadě umíte vůbec počítat.

Ono už nejde jen o tu korupci, ono už jde do čí bijící naprostou nekompetenci celé vlády vyjma snad jen 3 ministrů, kteří jsou ovšem pod nebývalým tlakem toho zbytku. A Kalousek? Ironii je, že on nás spolu s Nečasem navádí na řeckou trajektorii. A to je paradox vskutku nejvyšší. Víte každá doba má své naivky. Ta minulá měla Švorcovou a jí podobné, ta dnešní má Vás a Vám podobné.

2 0
možnosti
PJ

Petr Johan

17. 3. 2012 7:22
Re: Víte,

Vážený pane Špáto, pro Vás budu rád dnešním naivkou.

Jen si dovolím upozornit, že můj článek a vejce nemají vůbec nic společného. Tudíž se k tomuto tématu nehodlám vyjadřovat.

Děkuji za pochopení

1 0
možnosti
N

naja

17. 3. 2012 5:37
Vážený pane.

Možná by neškodilo,zamyslet se nad tím,proč ti lidé do ulic vyšli.Nespokojenost a naštvanost lidí stále stoupá,vláda se nám všem vysmívá do očí a stále více utahuje šrouby,zatímco ve "vyšších" kruzích bují korupce a zlodějiny,které se nikdy nevyřeší,nikdo za nic nemůže?To se pak nelze divit,že se lidé ozvou a už nikdo neřeší,kdo to rozjel a kdo to vede.Pokud vláda nebude lidem naslouchat,bude to stále horší a bohužel i zneužitelné.Nemyslím si,že by něco vyřešilo odstoupení vlády,ale trochu méně arogance a více empatie by rozhodně vládě prospělo.

2 0
možnosti
3

3xp

17. 3. 2012 5:56
Re: Vážený pane.

Plně souhlasím. .. ale.. Co je to ale "naslouchat lidem", kterým? Já mám např. úplně jiný nazor než můj soused, švagr, spolupracovník, moji zaměstnanci. Který "lid" bude vlastně vláda poslouchat. Nechcete snad říct, že pravdu má "ulice", kterou tam vytahne někdo jako tento pan. Z druhé strany, stále se více kloním k názoru "jací občané, taková vlada". Podívejte se kolem a zkusme být vůči sobě trošku krytičtí, těch příkladů jsou tisíce.

3 0
možnosti
JV

jafava

17. 3. 2012 4:24
Ten pán byl velmi nekonformní, kde ho sebrali?

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

17. 3. 2012 4:35
Re: Ten pán byl velmi nekonformní, kde ho sebrali?

Kde se vzal, tu se vzal. Fakt nevím, odkud ho vyhrábli. Jedno fakt vím ale jistě.

Že mi to udělalo nepokrytě radost, s jakou formou inteligence se setkají lidé, kteří sympatizují jen na základě proklamovaných tezí a jdou s davem proti diametrálně odlišně vzdělaným, proti kterým toto individuum chce bojovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.