Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

PavelHor

7. 8. 2010 17:33
Autor opět nepochopil.

A spousta dalších jako on nikdy nepochopí. Odbory tu zkrátka nejsou pro to aby držely hubu a krok jak by se to líbilo politikům. Zastupují totiž zájmy svých členů-zaměstnanců. Nejsou tu proto, aby chápaly nutnost šetření. Zvláště ne šetření vlády, která je tvořená politickými stranami a politiky, kteří tento stav a státní dluh zavinili. Proč šetřit desetikoruny, když stejná vláda vyhazuje ročně oknem miliardy? Chápu, že sociální smír považuje současná vláda a premiér za sprosté slovo. Jejich konání a vyhrocování situace vede neodvratně k sociálním bouřím, stávkam a demonstracím. Až poteče krev v ulicích jako v Řecku bude patrně náš asociální premiér spokojen. Ale obyvatelé tohoto státu by si měli dát zatracený pozor. Kdo nezažil jeden rok v Paříži, kterou 8x ročně ochromí odborová stávka nemá vůbec představu jak je český sociální smír vzácný. Vedení Wolkswagenu tu představu má. Proto se snaží stávce zabránit v zárodku. Na stávce neprodělají zaměstnanci. Vždycky zaměstnavatelé!

0 0
možnosti
P9

pavel 99

7. 8. 2010 17:38
Re: Autor opět nepochopil.

"...Zastupují totiž zájmy svých členů-zaměstnanců..." - samozřejmě. Základním zájmem zaměstnanců přece je, aby "jejich" podnik co nejrychleji zkrachoval.;-D

0 0
možnosti
S

Susanah

7. 8. 2010 17:16
Stávkovat se musí včas, vážený pane

a ne až se ty všechny nesmyslnosti uzákonní.  Před komunálními volbami je to nejvhodnější, oni zkouší, co si mohou dovolit.  Změny zákoníku práce, nesmysly rentgenologa Hegra, ropáka Drobila jdou zcela proti občanům. Stát je tu pro občany, ikdyž se to někomu nelíbí.

0 0
možnosti
C

cenzor007

7. 8. 2010 16:46
ad)

modročerné právo na rozkrádáníRvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.