Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jiri Kram

30. 5. 2010 0:30
premier je prilis nizky post pro jeho vek

Petre, uvedom si, ze Klaus ma posledni funkcni obdobi, kdo asi tak myslis, ze ho na Hrade nahradi? ;) Na premiera uz Schwarzenberg ve svem veku neni, ale bude prezidentem, ktereho bude mit narod rad, jako Masaryka. To je post dustojny jeho osobnosti.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 5. 2010 0:43
Re: premier je prilis nizky post pro jeho vek

To samozřejmě beru, ale jako předsedu vlády bych ho bral taky.

0 0
možnosti
K

Kozel_

30. 5. 2010 0:27
Ne, ODS má více mandátů, to rozhoduje

Premiér, který by měl slabší počet mandátů své strany v parlamentu by byl premiér slabý. Hlavní koaliční strana má mít premiéra. Ovšem za současného stavu už nebude, že jedna strana má více hlasů než další tzv. malé strany. Naopak, velikost hlavní koaliční strany je srovnatelná s další koaliční stranou. To je myslím dobře, že nebude ODS válcovat ostatní.

Spíš mě těší, že pár lidí z politiky odešlo či bylo odejito. Myslím tyto Tlustý a další odpadlíci, dříve v ODS. Topolánek, po volbách dokonce i Paroubek. Langer si taky odpočine od parlamentních lavic, asi i toto bude lepší. Lidovci se stali neparlamentní stranou (senát nepočítám), reizignoval i jejich předseda - obojí vidím jako velmi dobré. Ještě by to chtělo odchod Béma, vítězství TOP09 v Praze, kde předtím drtivě vítězili svědčí o oblíbenosti jeho a celé jeho party.

Osoba premiéra není tak podstatná. Důležitější je poměr sil mezi jednotlivými stranami. Zelení už nebudou vydírat, na 6 poslanců 4 ministři, to bylo trochu moc...

0 0
možnosti
P

petr.n_22

30. 5. 2010 0:25
.

No taky bude potřeba někdo nový na Hrad, Vašek už nemůže...R^

0 0
možnosti
SV

svetla666

30. 5. 2010 0:22
Jochán neviděl zajímavé vidéo podífala se na ně

Stačilá kdyby Jochán sádal v Google :Proč Schwarzenberg lže? A za co se stydí? ...je tam fidéo !

0 0
možnosti
A

axax

30. 5. 2010 0:12
Problém je

že neumí moc mluvit a působí dost senilně. Ne moc ideální image pro politicky čnnou osobu ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.