Petr Johan

Premiér po předčasných volbách, to je jasná volba

27. 08. 2013 19:50:00
Dovoluji si vám zde popsat a rozebrat svoji vizi o budoucím premiérovi České republiky.

Ne vždy se moje předpovědi splnily do podrobna, ale dostkrát jsem se v základním rámci trefil s tím, co nás čeká v budoucnu, co můžeme očekávat od politiků konkrétních stran a jejich pochlebovačů, od odborů a jejich oveček, apod.

Nemohu se stále zbavit pocitu, který nemám jen sám, že odstranění koaliční vlády bylo dlouhodobě plánováno a čekalo se pouze na vhodný okamžik provedení akce jako takové, ať už jí říká kdo chce, jak chce. Následné kroky nastoupivší vlády a kroky prezidenta Zemana pouze potvrzují mé domněnky, že veškeré kroky byly předem promyšleny a zapadají do sebe jako díly puzzle. Jen je potřeba je správně poskládat :o)

Miloš Zeman slíbil svým voličům, že zatočí se zlořády a tak se stalo. Ať už to ten Eman započal celé nebo jen slízl smetanu, je to v tuto chvíli nepodstatné, ale vyhověl jmenováním své nové vlády všem těm,kteří požadovali radikální řešení situace vládní úrovně, když tam byly koaliční neshody. To, že tím absolutně likviduje parlamentní demokracii, už tak moc už jeho zemanoovce nezajímá, oni chtěli hlavně likvidaci Kalouska a Nečase.

Když nám všem ten sebestředný alkoholik předvedl, jak je mu naprosto jedno, jaký obraz má Česká republika po jeho vystoupeních a výrocích, jakou dělá ostudu nejen sám sobě, dělá závěry na just schválně proti lidem a politickým stranám, kterým ublížit chce, což mně osobně potvrdil výrokem o tom, že nebude jmenovat premiérem v případě spolupráce stran ČSSD a TOP 09 ani Sobotku, ani Kalouska.

Věřte nebo nevěřte, dalším premiérem po předčasných volbách bude jmenován Václav Klaus, a to bez ohledu na volební výsledky.

Jaké k tomu vedou indicie:
- Klaus je zkušený politik a má již zkušenosti s vedením státu a vlády
- Klaus již se Zemanem několikrát potvrdili, že sice tvrdit mohou cokoli, ale zřetelně si recipročně dopomáhají k funkcím
- v případě vítězství ČSSD ve volbách s nutnosti zajištění koalice nepověří Zeman Sobotku také, jelikož Bohouš je pro něj až dvojka (možná mu teď docela ve své myslí nadržuji), jsou jiní s lepšími preferencemi
- v případě volebního vítězství TOP 09 nepověří sestavováním vlády nikoho z této strany už jen z principu
- přeci nebude slavnostně jmenovat někoho, koho s radosti skopnul
- vítězství jiné strany si nedokáži představit, bude opět jmenovaná vláda odborníků, teď ale pod vedením renomované osoby, Klaus i kdyby se jeho nová strana nedostala do Parlamentu, bude odborník na slovo vzatý - oběma se podaří to, co dlouho chtěli, rozvrátit strany, kde dříve byli a pokusí se přetáhnout straníky a třeba i voliče na svoji stranu

Když nebudu mít pravdu, tak se tady nad tím článkem rád zasměju po tom, co vše proběhne.

Máte-li zájem, přečtěte si mé články o soc.demokracii a odborech z roku 2010 a porovnejte, co je na tom nepřesného.
V dubnu 2012 jsme s kolegy z občanského sdružení ProtiAlt predikovali, že ta odborová stávka na Václavském náměstí v Praze je jen předvolební mítink odborového předáka Zavadila.
Dnes už víte všichni, že jsme nelhali.

Mějte se lépe, než se dá očekávat.

Petr Johan

Autor: Petr Johan | karma: 18.88 | přečteno: 892 ×
Poslední články autora