Petr Johan

"K nám se tu chová slušně, nikdy nebyl povýšený..."

15. 01. 2013 6:10:00
To je věta z článku iDnes, kde obyvatelka obce Čimelice popisuje svůj postoj k panu Schwarzenbergovi. A takového člověka jako prezidenta budu volit a přivítám, pokud stejnou cestu se mnou najde dostatek lidí, co mají všech pět pohromadě.

"K nám se tu chová slušně, nikdy nebyl povýšený..." se dá vyčíst z článku „Na Písecku lidé volili Schwarzenberga, mecenáše a knížete z Orlíku“

A jestliže vím o tom, že jsou lidé, kteří díky tomu, že má pan Karel Schwarzenberg velký majetek, jsou schopni šířit pomluvy a lži, chtějí mu cíleně ublížit, tak mohu k tomu napsat jen toto.

Karel Schwarzenberg je člověk a chová se jako člověk.
Je také myslivec, má mnoho střelných zbraní, střílí divokou zvěř.
I když se k němu lidé chovají hůře, jak zvířata, on to velkoryse přehlédne.

Kdokoli bude mít pochyby, ať si zajede na místo a podívá se, zeptá se místních lidí, ale věřit bludům od lidí, které jste v životě neviděli, věřit médiím, která mohou být zmanipulovaná, to může jen člověk chudý duchem.

A pokud nepoznáte z vystupování pana Schwarzenberga to, co se píše v článku, tak Vám ze srdce přeji a doporučuji, abyste si zjistili historii pana Schwarzenberga a šli do toho stejným způsobem, vyzkoušeli si to. Třeba potom pochopíte, o čem je řeč.

Jakékoli argumenty proti panu Schwarzenbergovi předem odmítám, pokud nebudou podloženy racionálním základem a ověřeným důvěryhodným zdrojem, tzn. zdroje bez vlivu (vlastnictví) politických stran a levicových iniciativ. Právě tam jsou manipulativní články, konspirační teorie a nepodložená/nedokázaná fakta. Když čtu některé komentáře, plné vulgarit, národnostní nesnášenlivosti, antisemitismu, věty vytržené z kontextu zaobalené tak, že tím měl pan Schwarzenberg říci něco protispolečenského, pobuřujícího, ale přitom je to jen dílo konkrétního manipulujícího autora, tak mám pocity, že to je zvěř na odstřel. Takovéto osoby bych si já asi spletl v křoví s divokým prasetem.

Pan Schwarzenberg ne, ten je schopen těmto lidem za jejich jednání udělit i milost. Ne prezidentskou, ale osobní. Takových lidí na světě mnoho nenajdete.

Autor: Petr Johan | karma: 26.49 | přečteno: 2468 ×
Poslední články autora