Šmarjá, vždyť na něj nikdo nic nemáte.

Vlasta Parkanová by měla být vydána Poslaneckou sněmovnou k trestnímu stíhání. O tom se bude jednat na základě doporučení mandátového a imunitního výboru. Ten (je jasné) doporučí, aby byla zbavena imunity, jelikož se tak již vyjádřili zástupci opozičních stran.

 

To divadlo, co se v dnešních dnech v Parlamentu děje, je dle mého stoprocentně dohrou rozehraného zápasu, ze kterého byl vyloučen hráč Rath, který si dal vlastní gól, když jej za brankovou čáru zatáhla tíha peněz v krabici "od vína".

Potom si totiž dovolila strana TOP 09 něco strašně nestoudného. Ptát se, co myslel pan Rath těmi jeho slovy, které pronesl ve svém projevu, nijak netlumočené, nijak nezkreslené, přímo určené pro sociální demokracii: "peníze byly na volby". Asi to ještě uslyšíme z nějakého odposlechu při soudním přelíčení s panem Dr.Rathem. A to si strana TOP 09 asi dovolila hodně, že?

Je logické, že nemůžete být pořád v tlaku, dostanete se z něj, to jo. Dokonce i do protiútoku se dá přejít. Jen se musí vědět, kde jsou slabiny protivníka. A když ten protivník moc slabin nemá?

To se projevilo velmi dobře na tom, že včera pan ministr financí Kalousek dokázal všem, že na něj v podstatě nikdo nemá. Žádný důkaz proti němu, který by shodil jeho stranu, on je pevný v kramflecích a dokáže obhájit své pozice. Sociální demokraté mu prostě chtěli nejspíše oplatit úder po Rathově vydání, ale velmi se přepočítali. Tohle je blamáž, která bude politicky hodně drahá, ať už pro kohokoli, ale věřím, že pan Kalousek si toto ustojí.

Nepochopím totiž jednu jednoduchou věc. Všichni za vším vidí problém KALOUSEK. To není jeho problém, ale Váš. A to, že na něj nikdo nic nemá, čím by ho kompromitoval, to sere spoustu lidí.

Třeba se mýlím a časem se za to omluvím, ale kalouskohysterie, která vládne touto krajinou, je nebetyčná blbost.

Autor: Petr Johan | úterý 26.6.2012 10:00 | karma článku: 19,72 | přečteno: 1681x
  • Další články autora

Petr Johan

Klidně budu nácek

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55

Petr Johan

Bylo nám to jasné

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67