Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co je na teorii komunismu tak ošklivé? Stejně bych mohl na základě činů některých křesťanských činovníků odsoudil samotné křesťanství. u obou je myšlenka krásná, provedení hanebné. Mizérii výsledku má na svědomí kvalita lidstva ne hybné myšlenky.

0 0
možnosti
KB

Myšlenka komunismu není krásná. Vše je na ní ošklivé.

2 0
možnosti
Foto

P97e12t56r 64J67o52h15a94n

20. 8. 2013 23:56

Děkuji všem, za příspěvky souhlasné i záporné, o tom je diskuse. Na urážky jsem si již odvykl reagovat a v tomto případě bych doporučil ten proletářům vzpomenout si na film Pelíšky, vzkaz od toho pána, co jej ztvárnil pan Jiří Kodet, je roce naprosto srozumitelný.

7 0
možnosti
Foto

soulasím. Chcete-li být antikomunistou, musíte být primitivní. Neprimitivní antikomunisté nejsou Rv

0 9
možnosti
MK

Kdy už slezete z toho lustru Donalde?

3 0
možnosti
DD

Nebudete, nebudete, už jste;-):-)

Ale komouši vám musí být asi hodně vděční, zase jste jim nahnal pár voličů. Hlavně nadávejte, budete pak ještě víc. Tohle už tady bylo, ale v opačném gardu. A jak lidi fandili chartistům.

2 6
možnosti
MM

Už od mala jsem slýchával o zlořádech Leninových pohuňků, kterou děda srovnával s fašistickým morem a ze mne vyrostl primitivní antikomunista a antifašista. Totalitu nemám rád.

8 0
možnosti
JZ

Hlásím se také k primitivním antikomunistům

7 0
možnosti
PK

Honzíku, je vidět že nemáš VUML, ale možná privátní sektor tuto možnost doplnit si vzdělání nabídne. Ale zadarmo to nebude, na to vem jed.

1 1
možnosti
Foto

Ten "primitivní antikomunista" jsem také asi i já. Jo, a také jsem "primitvní antinacista"!:-P

13 0
možnosti
Foto

P41e37t23r 35J48o50h48a56n

20. 8. 2013 19:42

Pánové pravopisokárci, velice děkuji za všechny upozornění, tento blog jsem psal na mobilu Nokia E51, tak až uděláte nebo podobného, dejte mi vědět. Děkuji

6 0
možnosti
PK

Jde o obsah, ne měkké a tvrdé i-y.

1 2
možnosti
MC

Závist nezodpovědných je smrtí svobody. Tací jsou komunisté včetně českých socialistů. Každý obyčejný občan, kdo tyto zrůdné lží protkané chasníky nebude volit v nadcházejících volbách by měl být označen národním hrdinou.

13 0
možnosti
PK

Mluvíte jako Hamlet - zda krást či nekrást, to je oč tu běží ... Ale i Váš guru kníže říkal, že je mu divné, že jeho rod shromažďoval majetek staletí a kníže z Hluboké pár let. Co vy na to MUDr Kubo, dvojko nebo jedničko pravice v Čechách?

1 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.