Diskuse

Šmarjá, vždyť na něj nikdo nic nemáte.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marek.voksay,blogidnes

26. 6. 2012 13:00
a ještě jeden malý dotaz ....

Co může stejný typ transportního letadla zdražit na víc jak

dvojnásobek ? Zbraně nemáí ani jedna verze. Z rozdílného materiálu nejsou,to by nebyly

stejný typ. Tak co by to mohlo být, co stejný typ transportního letadla

zdraží na víc jak dvojnásobek ?

1 0
možnosti

Petr Johan

26. 6. 2012 14:05
Re: a ještě jeden malý dotaz ....

To já, Marku, nemohu vědět, ani Vy, ale je pravdou, kterou prostě nemůžete vyvrátit, že když si půjdete koupit auto, tak je taky možné to mít v různém rozmezí podle vybavení. To nelze posuzovat. Byly Fabie za 250 tisíc a byla Fabie za 600 tisíc. Viděl jsem to na autosalonu. Ale rozvedu to.

Budete-li chtít někoho na ten pranýř dostat, dostanete ho tam, za podpory extrémních sil, pofiderních důkazů, opozice, a jiných pomocných záležitostí.

Já jsem napsal, jestli jste si toho všiml, že jsem pro vydání Vlasty Parkanové. Procesní záležitosti, nad kterými se rozčiluje p.Kalousek také chápu, protože jestli je používal oranžovej Sobotka a dnes se tváří, že ne, tak se nedivím, že se Kalousek čertí.

Dělat z Kalouska satana, kterej může za všechen humus tohoto státu je dílo rudooranžové gardy a jejich agitace, velice dobře jim to slouží.

Stačí?

2 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

26. 6. 2012 12:36
Tak to je komedie .....

Podle autora prá kalousek vystupuje sebevědomě a s přehršlí argumentů ;-D;-D;-D ....... podivné je, že lidé i odborníci na psychoanalýzu či sociologové to vidí naprosto opačně a vnímají Kalouskovu nervozitu až hysterii ....... zvláště po jeho vystoupení v OVM a HP ....... takže jsou asi všichni blázni, jen autor je letadlo ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

26. 6. 2012 12:52
1 0
možnosti

jirka1965

26. 6. 2012 12:12
Nikdo na něj nemá?

Spíš je to v PS jeden analfabet vedle druhého. Včera jsem v TV slyšel Kalouska, jak říkal, že policie vznesla obvinění proti Parkanové. Když pominu to, že obvinění se nevznáší, tak musím konstatovat, že Parkanová dosud obviněna nebyla, to bude možné pouze v případě, že Parkanová bude zbavena imunity a vyšetřovatel policie bude muset své usnesení o zahájení trestního stíhání konkrétní osoby podrobně odůvodnit.  Takže se ptám, jak mám věřit Kalouskovi, když ten proces vysvětluje chybně a dá se říci, že procesní postupy jdou okolo něho velkým obloukem. To, že mu nikdo neodporoval neznamená, že má pravdu - nemá ji.

2 0
možnosti

Zilvar z chudobince

26. 6. 2012 11:18
musím upozornit autora článečku, že

...kalouskohysterie, která vládne touto krajinou je způsobena hlavně chováním tohoto ekonomicky nevzdělaného cápka, který se zvláštním způsobem vedral do pozice minfin. Pane, kdybyste ve volném čase nahlédl do skript studentů VŠE např. něco o fiskální politice státu, tak byste hravě zjistil, že Kalousek je pouze jakýsi šarlatán, který se slovy klasika zabývá výrobou zlata:-) Není to k smíchu, ale je to tak. Průměrný investůrek na kapitálovém trhu rozumí ekonomickým zákonitostem 100krát lépe než tento vycházející kult osobnosti. Ještě budeme desítky let litovat, že ho voliči pustili k tak odpovědnému úřadu. Ptáte se, jestli na něj někdo něco má? Já říkám, že už jeho kariérní intriky jsou viditelným pokusem o získání vlivu podsvětí nad veřejnými financemi. Politici se soudí trochu jiným měřítkem, i když si z pokladničky nevezme ani bůra.

4 0
možnosti

Petr Johan

26. 6. 2012 11:41
Re: musím upozornit autora článečku, že

Nejsem z VŠE a přitom si lehce dokáži spočítat, že ministr financí Kalousek brání růstu finančního deficitu státního rozpočtu takovým způsobem, že si to nedokážete představit. Sedět tam ještě čtyři roky Bohouš, tak jsme v prdeli a ne v Evropě. A Řecko by jsme měli před sebou v nedohlednu.

1 0
možnosti

xychteen

26. 6. 2012 10:54
Když vás oberu tak šikovně, že na mne nebudete nic mít...

...tak si řeknete jen "oukej" a půjdete se podívat do zrcadla? Ne že bych se na to chystal, jen si chci ujasnit vaše postoje :-)

:

Co se týče pana K - jeho "boj o záchranu státních financí" metodou rabiho, co radil Izákovi ohledně chcípajících slepic (všechny slepice již v čudu, ale v zásobě pořád ještě fůra chytrejch nápadů) tedy rozhodně nepovažuju za nějaký velký plus. A evidentně se teď dost potí, kopaje kolem sebe jak vzteklá kobyla, což imho o jeho potrefenosti nakonec přesvědčí nebo aspoň nahlodá i jeho největší adoranty. Kdyby na něj nikde nic nebylo, tak by přece nijak kopat nemusel, nebo jo?

1 0
možnosti

oslik

26. 6. 2012 11:04
Re: Když vás oberu tak šikovně, že na mne nebudete nic mít...

Pokud Parkanová nijak nepochybila, náš nezávislý ;-D soud to jistě prokáže. A protože Kradlousek je čistý jako lilie, Parkanová na něj nemůže nic u soudu zazpívat. Tak čeho se, kruci, Kalousek tak bojí?

1 0
možnosti

Šerlok Homeless

26. 6. 2012 10:42
O čem ten článek vlastně je

prosím?

0 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

26. 6. 2012 10:46
Re: O čem ten článek vlastně je

o tom, že kolega bloger je volič "knížecí družiny" a nehodlá vidět či přiznat, co je to za bandu zkorumpovaných zlodějů v čele s óbrzlodějem Kaloskem- tvůrcem korupčního systému na MO

3 0
možnosti

Rhino

26. 6. 2012 10:35
Kalousek není

blbej jako Gross se svou trapnou směnkou od strýce, popř. jako Rath s vínem. Co se týče Parkanové, pouze Kalousek ji bránil zuby nehty, ona sama mlčela jako konzerva. Proč právě Kalousek začal kolem sebe tolik štěkat? Samozřejmě není odsouzen ani vydán policii ani nic takového. Co není může být. Kalouska nemám rád, protože je to takové přelétavé prase, které musí být u koryta s každou vládou a momentálně usměrňuje i Nečase tam, kam chce. Nechme policii, státní zastupitelstva a soudy dělat jejich práci a uvidíme, kdo je v čem namočen.

3 0
možnosti

LadyZa

26. 6. 2012 11:24
Re: Kalousek není

Skvělé R^

Jen by mě zajímalo, proč se to hnulo až teď, dokonce mě napadá, jestli fakt ty VV v tom taky nehrají nějakou roli. Přece na tom ministerstvu byl John, sice ne moc dlouho, ale při jeho aktivitě, mohl leccos nastavit jinak. Jen mě to tak napadlo. Neříkejte mi, že po dvaceti létech se najednou všichni policajti nějak zvetili a začali dělat svou práci. Nikomu to nevnucuju, ale ???? :-/

1 0
možnosti

ellukas

26. 6. 2012 10:32
Kalousek hlavně kompromituje

celý vládní systém, když tvrdí, že vše bylo v souladu se zákonem, tedy že zákony dovolovaly nakoupit letouny CASA přinejmenším o těch 650 milionů předražených a on s tím systémem jako ministr financí a paní Parkanová jako ministr obrany s tím vůbec nic nedělal po celých dlouhých osm let. Kdyby hloupost nadnášela,tak pan Kalousek se vznáší jako holubička. Zachránit sebe a kolegyni před trestním stíháním za takovou cenu, tak to je fakt velmi velmi na pováženou. Likviduje systém, jehož je představitelem. Lze jenom gratulovat k takové obhajobě.

5 0
možnosti

erich77

26. 6. 2012 10:27
Šmarjá, vždyť na něj nikdo nic nemáte.

Mno, zkusil bych se zeptat pozůstalých po paragánech kteři testovali ty Kalouskovy expresní padáky ...8-o

5 0
možnosti

Petr Johan

26. 6. 2012 10:31
Re: Šmarjá, vždyť na něj nikdo nic nemáte.

Tak se jich zeptejte, jestli je ministr financí vyráběl.

0 0
možnosti

pesimistafurt

26. 6. 2012 10:24
kdyby byl kalousek čistý jak lilie

nečertil nby se jak čertík bertík; v neděli vapadaljak těsně před infarktem

2 0
možnosti