Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

romualda

19. 3. 2011 17:01
Mluvíte o...

Mluvíte o zadlužování, bankrotu a přitom volíte Schwarzenberga, který byl dlouho členem ODA, jedné z nejzadluženějších stran u nás. Nějak to nejde dohromady..ale "kníže" vlastně ani nezná program své strany, jak přiznal, hlavně že získal 99,4 % hlasů, to se ani komunistickým funkcionářům nedařilo..jen si nedal hlas sám sobě, protože zrovna spal. 

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

19. 3. 2011 18:50
Re: Mluvíte o...

To je fakt - ODA nasekala kolem dvaceti milionů dluhů...Já se jen divím, proč furt splácáváme nějaké "sociální státy", sociální zabezpečení a veřejné služby, když se skoro na ničem nedokážeme shodnout? Nebyl by v našem případě lepší "minimální stát" a co je nad to ať si udělají jednotlivé "občanské spolky lidí co si věří" soukromně? Vždyť celý ten "sociální stát" je typické letadlo, podvod a lumpárna. Jakým právem nutit lidi co tomu nevěří k účasti? Nakonec, pokud v obci bude polovina lidí pro dovolenou u moře a polovina na horách, jaký má smysl jet společně, vybrat prachy a nechat hlasovat? Pak jet tam, kam rozhodne "většina" třeba jediného hlasu? Z imbecilního důvodu, že hromadná objednávka zájezdu vyjde levněji než zájezdy dva zkazit polovině lidí dovolenou. A tohle přesně je princip sociálního státu. Raz, dva, levá - hlavně společně a za zpěvu revolučních písní. Ať jdou všechny "kolektivy" k čertu!

0 0
možnosti
T

tromi10

19. 3. 2011 15:55
těším se sjezd modřin

určitě si odhlasují, že už nebudou krást

0 0
možnosti
E

ediiti

19. 3. 2011 15:40
Všimli jste si,

Johana nám chtěl říci, že je nejchytřejší. Proto volil TOP 09 a Kalouska.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
J

jardahol

19. 3. 2011 15:28
moto autora

-  Každý má za své výsledky právo na odpovídající odměnu a odpovídající sociální zajištění.   S  tím se dá souhlasit.

- Stavím se k těm, kteří svojí prací odmítají živit parazitující občany vysávající s ledovým klidem státní rozpočet.   

Jde o zásadní demagogii - státní rozpočet  nevysávají  občané  --  ale podnikavci a politici parazitující na státních zakázkách. 

Volil jste  TOP09  - bývalí členové KDU-ČSL (aspoň v 11-ti členném předsednictvu je šest členů z bývalého KDU-ČSL).  Pan Kalousek náhle prozřel , poté co mu švagr pomohl k majetku, najednou je čistý jako lilie. Je pan nejzodpovědnější.  Myslíte, že se mu dá věřit.

Myslím, že asi jako těm padákům, které nechal vyrobit pro armádu.  

0 0
možnosti
H

hafusak2

19. 3. 2011 14:20
No jo, když on jim to autor

neporadil a oni tam jsou všichni úplní hlupáci.

0 0
možnosti
FS

aroneček

19. 3. 2011 13:47
Autor asi upad.

Takovou antipatii a nenávist k Sobotkovi! Proč?Protože neleze do zadku pravici(Nečas,Bárta)?No snad Vám bude lépe až to ťuknutí do hlavy poleví.

0 0
možnosti
K

karbidik

19. 3. 2011 13:49
Re: Autor asi upad.

ja si myslim, ze to je zpusobeno prostou veci, doufali na vyhru grosse-haska, ktery by socdem stahl se svym podlezanim vlade nekam na deset procent (proc by mel kdokoliv hlasovat pro opozici co miluje spolupraci s vladou, to si muze vybrat rovnou koalicniky). a ted jim ten zlej sobotka zkrizil cestu, tak je nutno to tomu tridnimu nepriteli natrit

0 0
možnosti
SG

stanikgor

19. 3. 2011 13:40
názor....

Nevím...nerad bych byl ješitný,ale myslím si,že lepší je být nazýván Dluhoslavem než Lihomilem von Sekyravrozpočtu z větve Známzkratkudořecka....Je to asi věc názoru...

0 0
možnosti
SM

spálené mosty

19. 3. 2011 13:00
*-*

Petr Johan - RvRvRvRvRvRvRvRvRv

0 0
možnosti
K

karbidik

19. 3. 2011 12:58
jak jste mohl volit top09

kdyz jeji skutecny sef v dobe hospodarskeho rustu jako sef rozpoctoveho vyboru navrhoval a pote i schvaloval navysovani deficitu se kterymi prislo ministerstvo financi ?

0 0
možnosti
R

raks

19. 3. 2011 12:57
kde žijete?

- když Vám nikdo na Vaše výstřelky peníze nedodá a nikomu je prostě sebrat nemůžete -

Vy asi nevíte, kdo nejvíce zadlužil tento stát v době hospodářského růstu?

Oni Vám již jednou dokázali, co dokážou.  Lůza se snadno chytne na populistické řeči, stačí málo, aby tu byly nové volby a pak Vám je prostě seberou a ještě Vás dále zadluží. Když toto nechápete, co vůbec chápete v politice??

 

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS