Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nero

31. 5. 2010 9:21
Kdo se chce mstít musí počítat s vlastní i škodami

Když ODS nepustila Paroubka k moci,čekala ji msta.I v předsednictví unie.ODS ztrácela a ztratila.Paroubek vítězil ale také mu crčela z nosu červená.Až vykrvácel.

Můj typ: ODS 6 ministrů,TOP 5,VV 4 ministry.A nikdo nemůže nikoho VÁLCOVAT takže žádní 4 ministři za 6 až 4 poslance.

Hezký propršený ale spokojený den.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

31. 5. 2010 10:23
Re: Kdo se chce mstít musí počítat s vlastní i škodami

Souhlas.

Prostě musí jednat každý s každým a ne že si bude někdo hrát na většího a ten nejmenší si bude vyskakovat.

Prostě se v tomto parlamentu neobejde nic bez shody většiny. A přitom může být většina pro i proti pravicovému návrhu (tzn. s levicí).

Takže se tam bude muset pracovat a ne jako doposud :-)

0 0
možnosti

jarinka

31. 5. 2010 8:47
Bože, nebolševiku

a vy nejste pracující, že změnu nehledáte? Sedíte doma na prdeli a žijete z nějaké renty, přiznejte se! 

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

31. 5. 2010 9:28
Re: Bože, nebolševiku

ale jarinko, zkuste trochu uvažovat (ono to jde ztuha a některé to i bolí): nechala byste si, dejme tomu, pižlat slepé střevo od někoho, kdo to dělá poprvé? Doufám, že si podobně jako mnozí pravdoláskoví nadšenci nemyslíte, že, opět dejme tomu, řídit ministerstvo financí je práce pro nadšeného amatéra? Do zdejších blbých hlav totiž ještě nedorazilo, že politika je práce jako každá jiná - i když je trochu jiná. A že tudíž vyžaduje, alespoň ve výkonných funkcích, profíky stejně jako doktořina, stavba mostu nebo cokoliv jiného. Jen dodatek - nejsem rentiér ani nic podobného, nesedím doma na zadku, ale živím se dost náročnou profesí. A vidím kolem sebe tolik amatérů, kteří skoro netuší, co vlastně dělají nebo měli dělat, až mi z toho jde hlava kolem. Konečně pak: co víte, tedy z politického hlediska, o panu Johnovi?

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

31. 5. 2010 7:46
Bože, jarinka

se nám zase mentálně upšoukla. To musí být hrozný život - být v trvalém obklíčení vymyšlených strašidel ... A k blogu samotnému: mě jen udivuje ten optimismus, se kterým místní pracující už dvacet let hledají "změnu". Ono to asi nějak souvisí s havelným viděním veřejného života. Takže jsem velice zvědavý na pana Johna - co bude dělat a říkat, až spadne rovnýma nohama do skutečné vysoké  politiky. Až bude muset rozhodovat o tisíci nejrůznějších věcí a dohadovat se o jejich řešení s jinými. Já si dovoluji si typnout: skončí jako kdysi Kalvoda, Ruml a podobní.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

31. 5. 2010 10:18
Re: Bože, jarinka

Vy tady napadáte mentalitu jiných diskutérů, ale přitom jste sám jeden velký omezenec. A to vím z vašich projevů velmi jistě, to vůbec nemusím tipovat.

0 0
možnosti

jarinka

31. 5. 2010 6:49
Koalice.

Topka je pouhou odnoží umírající ODS a vznikla jen proto, aby ODS mohla nadále přežívat a chránit zkorumpovanou moc svých členů a sympatizantů. Hrozil jí umíráček, proto podnikla pár špinavostí a už se spolu paktují.

0 0
možnosti
MV

QQ69

31. 5. 2010 2:13
myšlenkové pochody

2006: ODS 35,38%

2010: ČSSD 22,09%

ČSSD pokles v procentech 13,29%.

Pozoruhodná dedukce..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS