Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

26. 2. 2010 0:03
Já bych dráhy nekritizoval

České dráhy byly vždycky za mých studentských let zárukou velké romantiky. To napětí, jestli vlak přijede, jaké bude skutečné zpoždění, jestli pojede do stanice, do které má a nebo skončím jinde, vždycky okořenilo jakoukoliv cestu. Bohužel teď v pracovním procesu si nemůžu tenhle přepych dovolit. Jen se slzou v oku vzpomínám. Tak si klidně stávkujte, ono to nebude od běžného provozu moc k rozeznání.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

26. 2. 2010 0:43
Re: Já bych dráhy nekritizoval

Nekritizuji dráhu jako takovou.

Je to přímá kritika nekorektního politického boje rudooranžových zástupců v síti odborových organizací a stálé vymývání mozků přispěvovatelům z řad zaměstnanců.

0 0
možnosti
M

Mastodont

25. 2. 2010 22:07
LOL

Je vidět, že soukromým podnikatelem se dnes může stát každý ***.

Cituji odjinud: "Když mohou mít poslanci a senátoři desítky nezdaněných benefitů (náhrad), tak nedaněné benefity mohou mít i zaměstnanci." Amen.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

25. 2. 2010 22:56
Re: LOL

Víte, výše a zdůvodnění náhrad je jistě problematické.  Ale paušální náhrady existují i jinde. A protože jsou náhradami nákladů (nákladů s fiktivní výší v úrovni náhrad), jsou tyto náklady odečteny a není co danit. Možná jsem to vysvětlil složitě - ale pokud je to náhrada, nedaní se. Nejen u poslanců.  Jednou z paušálních náhrad jsou diety - taky neprokazujete, jestli jste měl útratu ve výši diet. A taky je nedaníte.

Takže zde je jedna z mála věcí, kde s Kalouskem nesouhlasím. Osekat či zrušit - ano. Danit ne. Pak je to plat (příjem) a ne náhrada. A pak by ji měli mít všich řadoví poslanci stejný (a na jeho výšku podle vzdálenosti dojíždění)

0 0
možnosti
IP

I. Perek

25. 2. 2010 17:23
Johane, proč se týráš psaním, když to neumíš?

Johane, já myslím, že první den po opuštění ústavu se zvýšeným dohledem, jsi mohl využít jinak než tím, že se budeš trápit smolením těchto žvástů.

Johane, šetři se. To co píšeš, za nic nestojí a  navíc tě to zřetelně vysiluje.

Johane, šetři se,  jinak  budeš do týdne pod dohledem znovu.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

25. 2. 2010 21:19
Re: Johane, proč se týráš psaním, když to neumíš?

Buď zdráv Kubrte, dneska se ti obzvlášť povedl výron :-)

0 0
možnosti
MS

BingoXX

25. 2. 2010 16:45
jste úplně mimo,

tak jako každý pravicový diskutér. Železničáři jdou do stávky, ne že se budou nějak připojovat a co bylo dříve si každý dobře pamatuje. Říman chtěl především rušit tratě a privatizovat ODS způsobem = tunelem. Zaměstnanci odcházejí dodnes, ale žádný neodešel na doprovodný program a neměl přitom odpracovaná léta, v 58-59 je každý odpracovaná má a odstupné bylo vždy dosti vysoké. Takže jen lžete a mlžíte. Když se vláda nevzpamatuje tak stávka bude.

0 0
možnosti
G

graifer

25. 2. 2010 16:44
I ty

jeden rozumbrado!;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.