Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pgjed

10. 2. 2010 8:05
Obyčejný hyenizmus

To Johan O věcech o kterých rádoby zasveceně a vtipně píšete naprosto nic nevíte. Kde máte to levicové směřování KDU? V prosazování jenoznačně  podpory rodiny, k potlačení hazardu, zprůhlednění státních zakázek a úspornosti výkonu státní správy? Ale to jsou konzervativní postoje, nikoliv levicové. Máte vůbec tušení, že existuje  koncept sociálně-tržního hospodářství? A  že je to celoevropský koncept všech lidových stran EU? A myslíte, že třeba CDU-CSU, která jej prosazuje podobně jako naši lidovci, a uzákonila jej i do německé ústavy, je levicová? 

Vrcholem nestoudnosti je způsob, jakým útočíte na pana Macka.  Máte vůbec tušení, jaké konkrétní rodinné důvody vedly k tomu, že měl sebou svoji dcerku a že se vzdal funkce místopředsedy?  Konsekvence, do kterých to stavíte, je od vás obyčejným hyenizmem.  Rv

Ing. Petr Gabriel st.

pgjed@seznam.cz

 

0 0
možnosti

Ccecil

9. 2. 2010 16:56
Zdravím

Abych pravdu řekl, nějak jsem tenhle tah nepochopil. Že by nechtěl být spojován s propadem KDU ve volbách a hrál si kádrovou rezervu v případě úspěchu??? Opravdu nevím.

0 0
možnosti

Petr Johan

9. 2. 2010 20:30
Re: Zdravím

Dobrý večer,

já jsem na to hleděl s otevřenou ústy, ale když začal o boji s Kalouskem a přidávat "nekřesťanské kroky TOP09", hned mi došlo, že když to může jít paroubkovcům, tak proč by to nemohli zkusit svobodovci.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS