Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Zbloudilý

28. 11. 2009 21:16
asi...

to cítíme stejně. nic víc v tom nebude,........

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

28. 10. 2009 12:59
je třeba další doplnění

1. popis je o nezodpovědnosti rádobydoktora Hosmana, který není schopen přijmout odpovědnost za své podvodné jednání

2. popis je o nerespektování a stálému mediálnímu vyvracení rozhodnutí Ústavního soudu, a to stranou sociálně-demokratickou, převážně jejím předsedou

3. popis je o nerespektování a ignoraci soudních rozhodnutí ze strany sociálních demokratů, kteří ze soudních rozhodnutí vzhledem k proplácení poplatků udělali pamflet

Pokud by ještě toto někdo nepochopil, jistě se pod tímto článkem jeho připomínka objeví.

Mějte se fajn :-)

0 0
možnosti
VH

Totedyne

28. 10. 2009 13:13
Re: je třeba další doplnění

Ještě by bylo dobré prokázat to 2. a 3. tvrzení. :-) Jak Paroubek nerespektuje rozhodnutí ÚS a jaké konkretní rozhodnutí soudů nerespektuje ČSSD? Nepletete si rozhodnutí soudů s odeesáckým výkladem zákonů?

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

28. 10. 2009 11:39
článek již nebudu upravovat

aby někdo, kdo nepochopil oč jde věděl, o čem píši.

Tudíž hlavně pro oranžové:

Píši o stylu zodpovědnosti, schopnosti přijmout odpovědnost, u lidí typu 1,2,3

Hledání a používání zástupných důvodů pro ospravedlnění vlastního jednání je ubohost, která zavání zneužíváním vlastního postavení k soukromým zájmům, což je též odsouzeníhodné.

Ve všech třech případech jsem to jasně popsal, jestliže se vás to dotýká, nebudu se omlouvat, jelikož se mi to hnusí. Koho to trefilo, ten se již ozval a opět s jinými důvody. Bohužel si nemůžu vybrat téma, které by se mohlo libit všem, je mi líto.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

28. 10. 2009 11:57
Re: článek již nebudu upravovat

No teď jste to tedy nám vysvětlil. :-) Až na to, že v článku není o typu lidí 1,2,3 ani slovo. ;-D Hlavně, že je to o nich. ;-D

Ale určitě je jednoduší napsat takový zavádějící a absurdní komentář, než dokázat, že máte pravdu vy a že ji nemá da.rock.

0 0
možnosti
D

da.rock

28. 10. 2009 10:53
Johan, Johan, vy zase lžete...

Takže rudooranžová koalice kritizovala moudré rozhodnutí ÚS o zrušení voleb? A co vaší modří? Ti snad tomu tleskali? Neprohlásil snad Topolánek, že když předčasné volby nebudou, že končí ve Sněmovně? To už jste nejspíš zapomněl, a nebo nezapomněl, ale nehodí se vám to do krámku, tak to radši zamlčíte.

A ty kecy o destruktivnosti ČSSD....říká vám něco termín nulová tolerance? Kdopak je asi jeho autorem a realizátorem? Možná vás to překvapí, ale byly to vaše modřiny, kdo s tím přišel za vlád ČSSD.  Proč by jim tedy měl Paroubek usnadňovat vládnutí? Je to snad povinností opozice držet hubu a krok?

Asi byste se měl lépe seznámit se zvyklostmi parlamentní demokracie, kdy povinností vládnoucích stran je vládnout a povinností opozičních stran je vládu kontrolovat a kritizovat, pokud je to zapotřebí. A že Topolovu vládu bylo třeba kritizovat, o tom není žádných pochyb.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

28. 10. 2009 11:12
Re: Johan, Johan, vy zase lžete...

R^

Pojem "okrádání" si lze vysvětlovat různě. Nadpis článku by se klidně nemusel týkat daní, ale zdravotnických poplatků. Mohl by být: "

Přepadl a oloupil jsem ho, protože byl nemocný a slabý a nemohl se bránit." A nebo by tam mohlo být : "Byl zdaněn větší sazbou, protože zákonodárci přijali takový zákon, který je běžný všude ve světě a odráží skutečnost, že vysokopříjmoví dostávají od státu zpravidla větší služby (zvláště ochranu většího majetku)".

0 0
možnosti
FP

forhend

28. 10. 2009 10:41
Zřejmě žiju v jiném státě než tady...

Neskutečný blábol...Pardon za silná slova, ale nemůžu jinak!

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.