Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

7. 10. 2009 18:07
Jak "Už jste taky oranžovej"???

Svoboda přece vždy oranžovo-rudej byl. O tom byl přece boj křídel Kalousek x Svoboda.

Když to s těmi trojbarevnými (oranžovo-rudo-černá) nešlo dál, Kalousek odešel. Takže se nedivme. Zvláště když jsou ještě hysteričtí - mizí jim hlasy.

0 0
možnosti

Náhodně procházející

7. 10. 2009 14:34
Dobře jste to napsal

Naši lidovci neměli kvalitu např. německých CDU-CSU. Pokud jde o křesťanskou orientaci, tak v silně konfesijním pojetí. Takže kdo nechtěl katolickou orientaci, tak měl zpravidla blíže k stranám jiným. Po odchodu Luxe se šéfové strany střídají a strana je dosti nečitelná. Právě Svoboda znamená takové levicové křídlo a zejména ochotu spolupráce se soc. demokracií. Přitom tahle ideologie a křesťanské hodnoty, to má k sobě hodně daleko. Srov. témata jako euthanasie, potraty, homo partnerství. Kupodivu toto Svobodovy zas tak nevadí. A vadit by měl hlavně Paroubek, typický kádr minulé doby, který svojí vstřícností ke komunistům a ruským zájmům nereprezentuje skutečnou sociální demokracii. Mluví-li Topolánek o reálnosti návratu komunismu (doplěno slovy Chávese, šlo by o socialismus jiný, 21. století), tak to platí na 120%. Ruští generálové, ruský vládce čekista, čeští komunisté, sprosté podněcování k závisti a nenávisti, to je Paroubkova "sociální demokracie".

0 0
možnosti

Náhodně procházející

7. 10. 2009 14:38
Re: Dobře jste to napsal

Svoboda není blb, toto dobře vidí. Ale do vlády zřejmě chce. Jejich současná kampaň? Nic neříkající hesla, jako: Když svítí slunce, je hezký den... nebo co tam je.

TOP09 vypadá docela dobře. Nemají v názvu křesťanský, ale nepřátelí se s Paroubkem a komunisty. Kalousek je schopný ekonom a strana je čitelná. Chtějí spolupráci s pravicovými stranami, či aspoň stranami demokratickými. Spolupráci s Paroubkem fakticky vylučují.

0 0
možnosti

Semper2

7. 10. 2009 14:24
Kdo financuje TOP ? Hráčská mafie !

ukázalo se to jasně už při povolení internetového sázení. Kalouskovým "vysvětlením " nevěřím ani  zbla.

Raději bych si nechal ruku urazit než volit TOP mafiány

Rv

0 0
možnosti

Petr Johan

7. 10. 2009 14:34
Re: Kdo financuje TOP ? Hráčská mafie !

Když o tom víte, je vaše občanská povinnost tyto nekalé činnosti oznámit policii.

0 0
možnosti

echo.3

7. 10. 2009 14:15
Už jste to Cyrilovi napsal osobně?

Pane Johane, zkusil jste se již pana Svobody zeptat přímo, osobním dopisem? Třeba Vám odpoví a vysvětlí Vám svůj postoj.

Mě by více spíš zajímaly Vaše další názory a pohledy.

Například, zda jste pro podpis Klause pod LS, zda jste pro přímou volbu presidenta, primátorů a starostů, krajských hejtmanů, jak se díváte na neúčinný boj proti rozbujelé korupci a úplatkářství, apod.

Zkuste zase něco zajímavého napsat.

0 0
možnosti

Petr Johan

7. 10. 2009 14:48
Re: Už jste to Cyrilovi napsal osobně?

Kolik už máte dukátů?

Jak asi dlouho vydrží tento nick?

Proč vás zajímá absolutně něco jiného, než to, o čem jsem psal?

Mnoho názorů a stěžejní postoj naleznete na http://johan.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti

vodní želva

7. 10. 2009 13:58
Váš elán je obdivuhodný, ale...

1. pan Šustr TOP 09 zdiskreditoval a můžete si klidně tvrdit, že to dělal na vlastní pěst, a že ani není členem této strany.

2. větší zdanění hazardu je podle mě v zájmu této republiky a tvrzení o zahraničních firmách neobstojí, protože těch našich je pořád velké množství. No a když se mohou brutálně danit jiné neřesti /alkohol, cigarety), tak hazard by na tom mohl být stejně. Když nic jiného, tak by to mohlo vést k vyšším odvodům do státního rozpočtu. 

0 0
možnosti

Petr Johan

7. 10. 2009 14:30
Re: Váš elán je obdivuhodný, ale...

ad 1) vyrovnání strany s tímto případem bylo příkladné

ad 2) je rozdíl psát o současnosti a o minulosti. Sázení po internetu v jisté době bylo možné pouze u zahraničních firem. Tím, že p.Kalousek byl jako ministr financí pro legalizaci pro české firmy (jistě nejen on), tím se p.Kalousek znelíbil straně KDU-ČSL jako takové. O tom jsem psal. Co současnost? Každá obec (obecní zastupitelstvo) má právo na zákaz herních automatů ve své obci. Mnoho jich není, co toto udělaly, jelikož jde též podstatná část peněz z herních automatů do rozpočtu obce. Budeme pokračovat dále? Bylo by toho víc.

0 0
možnosti

pravicerulez

7. 10. 2009 13:34
vy jste opravdu tak naivni

ze si myslite, jak strany maji prijmy jen ty co priznaji ? obecnou praktiku pres inzerci jste mohl v primem prenosu sledovat pred par dny. to uz vam selhala pamet a nebo verite naprosto klasicke vymluve my o tom nic nevedeli, to je pochybeni jednotlivce, my jsme mirkove dusini.

0 0
možnosti

ceItic

7. 10. 2009 13:33
Na TOP09

se bolševici vždycky odkopají.

A jejich kvičení znamená, že TOP09 je dobrá volba a kníže dobrý předseda R^:-)EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.