Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pokud někoho nezastihnete v práci, bude na mítinku ČSSD

Když jsem v pondělí 3.8. na ČT24 poslouchal se zaujetím, co pro voliče připravili, online tiskovou konferenci ČSSD, zjistil jsem od začátku, že nic nového vlastně nepřichází.

Od začátku pana Tvrdíka s pokračováním pana Paroubka a projevů dalších čelních politiků bylo slyšet pouze očekávané vymezování ČSSD od všeho špinavého, nekalého, zemi a občany ničícího, od všeho, co neprospívá našemu státu a hlavně to, že takové praktiky a zásluhu na všem špatném má vláda bez působení ČSSD. To se víceméně dalo čekat a mnoho lidí, co tento brífink viděli, to ani nepřekvapilo.

ČSSD se snažila celou dobu dokázat, jak jsou čistí a tuto čistotu chtějí pro všechny občany ČR. Jako hlavního pomocníka představila nové webové stránky, popsala jak je možné se zaregistrovat do sítě sympatizantů a získat všechny informace o práci strany. Je možné si tam poslechnout také projevy předních politiků strany.

http://www.cssd.cz/inews/obrazem/novy-web-cssd

"Velmi působivé", mě osobně se zamlouval pouze jediný - stručný a profesionální projev pana Haška. Před ním si poslechnete projev pana Škromacha, níže přepsán.

Aktuální a rychlé zpravodajství je dnes doménou internetu. Není den, ani minuta, kdy se u nás, či ve světě nestane něco zajímavého a důležitého. Stejně tak sociální demokracie není vyjímkou. Proto jsme na našem novém webu vytvořili přehledné, a věřím, že velmi kvalitní online zpravodajství v sekci iNEWS. Naleznete zde videa a reportáže z našich akcí, které budou zveřejňovány prakticky okamžitě, takže o nic vlastně nepřijdete. V době nadcházející volební kampaně budete moci sledovat naprostou většinu našich akcí prostřednictvím internetu. Profesionální zpravodajské štáby Vám tak umožní s námi projít takřka celou předvolební kampaň, alespoň získáte částečný přehled o tom, jak náročné období to pro politiky je, i když tomu mnohý ani nevěří. Užívejte a sledujte život sociální demokracie z pohodlí Vašeho domova či z kanceláře, nebo třeba i z pracoviště, prostě tam, kde budete třeba i na dovolené. Budeme ale rádi, když přijdete i na některý z našich mítingů, setkání s občany apod., a budeme si moci promluvit, osobně popovídat o problémech, které Vás tíží. Rádi se s Vámi seznámíme.

Pro někoho, kdo bude kritizovat tento můj blog, to bude mnou vytržená věta z kontextu projevu, ale podotýkám - tento text je přepsán doslovně.

Takže pane Škromachu (autore), nebo pane Paroubku (šéfe), nebo pane Tvrdíku (managere):

Vyzýváte občany k tomu, aby sledovali vaše akce odkudkoli, odkud budou mít možnost, ale nepochopím, jak si dovolíte vyzývat občany k tomu, aby přerušili tvůrčí práci v kanceláři nebo třeba i na pracovišti na internetu sledovali, jak slibujete u mikrofonu své "skvělé teze" budoucích zítřků. Budou mít zaměstnanci jakýchkoli firem či podniků povolení k tomu - používat výpočetní techniku svěřenou a určenou k vykonávání pracovních úkolů za účelem sledování předvolební agitace? Demagogický nadpis, ale proč ne - na mítink si mohou také třeba odskočit?

Občané možná neví, jak to chodí u Vás, ale dle mých (sice asi menších) zkušeností je takovéto používání počítače a internetu mimo pracovní účely u většiny zaměstnanců zakázáno.

Pochybuji že na základě tohoto zjištění a upozornění změníte svůj projev a třeba i program strany, ale věřte mi, že bych byl velice nerad (a mnoho spoluobčanů také), aby přišli na nějaký úřad, třebas s žádostí o zvýšení důchodu a úřednice by nás nechala čekat s odůvodněním, že je třeba počkat, až shlédne růžovou budoucnost.

Autor: Petr Johan | středa 5.8.2009 0:40 | karma článku: 31,35 | přečteno: 1680x
  • Další články autora

Petr Johan

Náhodný omyl nebo cílená dezinformace?

Dívám se dnes večer na Události na ČT24, kde se probírá aktuální dění a slyším něco, co mi hlava nebere. Byl jsem totiž na Facebooku, kde jsem viděl bouřlivé ohlasy na mluvu prezidenta při Hovorech z Lán v ČRo a také to, že bývalý vrchní agrárník, dnešní senátor Veleba, uznal za vhodné se jej zastat, jakožto hlavouna své propadlé strany.

6.11.2014 v 20:40 | Karma: 24,06 | Přečteno: 2086x | Diskuse| Politika

Petr Johan

Klidně budu nácek

Jestliže někdo, kdo souhlasí s agresí vojsk na území cizího, svrchovaného státu, bude o někom, kdo s těmito činy zásadně nesouhlasí, hovořit a psát jako o náckovi, tak s tím bohužel nic udělat nemohu. Prostě ten nácek budu.

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55 | Přečteno: 1030x | Diskuse| Politika

Petr Johan

fejsbůkáři - Lada Dvorská zase žije!!!

Tak si představte, že se nám probudila naše stará známá dáma Lada Dvorská, která nás v několika antikomunistických skupinách obšťastňovala svým správcovstvím, a to převážně ve stylu: "ty buď zticha, ty nic nevíš, to já mám web Atllanka, pracuju v Holandsku, jsem antikomunista a ty jsi bolševik, pokud nejsi se mnou, tak máš smůlu, ani mě tvoje odpověď nezajímá, protože jsem tě z naší skupiny už před chvílí vyhodila".

4.3.2014 v 7:47 | Karma: 32,24 | Přečteno: 4189x | Diskuse| Občanské aktivity

Petr Johan

Bylo nám to jasné

Velmi mne mrzí, že jsou lidé, kterým dnešní stav vyhovuje, některým je naprosto jedno, co se děje, prý "to nějak dopadne" a tyto odpovědi na vize do budoucnosti mne velmi překvapují.

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67 | Přečteno: 501x | Diskuse| Politika

Petr Johan

podepisování Petice v komunistickém Ústí nad Labem

Postřehy, diskuse, názory, mantry, zděšení. Navštívil jsem dnes severočeské krajské město Ústí nad Labem. Úplně za jiným účelem, než o kterém bude článek, ale ten účel zde ani zmiňovat nemusím, je zcela soukromý a ani by vás nezajímal.

5.12.2013 v 18:45 | Karma: 21,35 | Přečteno: 859x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rusové si přivlastňují Kanta. Je naše kořist, tvrdí gubernátor Kaliningradu

29. dubna 2024  9:17

Gubernátor Kaliningradské oblasti, nejzápadnější výspy Ruska na březích Baltu mezi Polskem a...

Rozhodnutí ANO neúčastnit se jednání nepovažuji za šťastné, řekl Pavel

29. dubna 2024  8:33

Prezident Petr Pavel bere na vědomí rozhodnutí opozičního hnutí ANO neúčastnit se jednání o...

Jak se chystá převrat. V Německu začíná proces s extremistickou skupinou

29. dubna 2024  7:35

V Německu v pondělí začíná první z procesů se členy extremistické skupiny Říšští občané, kteří čelí...

Bombardování Gazy si vyžádalo nejméně 13 obětí, Biden mluvil s Netanjahuem

29. dubna 2024  6:53

Izraelské bombardování tři domů ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy zabilo nejméně 13 lidí a zranilo...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.