Bylo nám to jasné

Velmi mne mrzí, že jsou lidé, kterým dnešní stav vyhovuje, některým je naprosto jedno, co se děje, prý "to nějak dopadne" a tyto odpovědi na vize do budoucnosti mne velmi překvapují.

Doslova za pár měsíců tomu budou dva roky, co jsme byli společně se svými kamarády (tehdy jsme se ještě moc osobně neznali), vyjádřit nesouhlas s neustálými vyděračskými postupy odborových organizací, které svolávaly protestní demonstrace proti legitimní vládě kvůli doslova každému hovnu, co našli odboráři na chodníku.
Můžete si přečíst články Byl jsem tam a projevil jsem nesouhlas

nebo Jak jsem (zase) potkal lůzu aneb sto tisíc proti pěti,

podívat se na moji úvodní fotografii a profilové foto

na facebooku, které autenticky zachycují konkrétní "stotisícovou demonstraci", kde jsme lidem ve čtyřech šli ukázat, co jsou odbory zač a naše tehdejší vize se v dnešních dnech plně potvrzují.

Odborový boss Zavadil (tehdy) je dnes poslancem (za ČSSD), čímž obdržel odměnu za vyřvávání na náměstích a destabilizaci politických poměrů za pravicových vlád. Jako velkej kamarád prezidenta Zemana mohl už být i jeho poradce, ale to raději nechtěl, asi aby ho Ištván neobvinil jako Nagyovou.
Vláda socdem a bolševiků je dnes zajištěna plně už jen tím, že byl na žádost prezidenta Zemana schválen tzv. "Zákon o státní službě" v prvním čtení, čímž byl vpuštěn do vlády v rozporu s platnými zákony a zvyklostmi bývalý agent StB a byly tím otevřeny dveře všem lidem, kteří nebudou mít negativní lustrační osvědčení.
Všichni ti, co vyřvávali na náměstích, ta lůza, která se nechala ovládat tím soudruhem-manipulátorem, dnes drží hubu nebo ji mají plnou demokracie. A já nechápu, proč?
Tehdy demonstrovali, naprosto v klidu, nikdo jim nic za to nedělal, netrestal je, nebil je, nezabíjel je.
Co vláda pana Rusnoka?
Co vám přinesla?
Co vám dala nového a lepšího?
Já vím jen o tom, že tím, že byla ta vláda prezidentem Zemanem nainstalována hlavně kvůli tomu, že ta předchozí byla špatná, tak si dělala, co chtěla a rozházela za rok více peněz, než Nečasova vláda za tři roky.
Máte větší důchod nebo sociální dávky?
Já vím jen to, že SPOZ a Zeman jako takovej jsou sponzorováni od exekutorů.
Jste spokojenější? Já ne.
Protože Zeman si pozval do naší republiky člověka, který nechává mlátit a vraždit své občany. Odmítám, aby k nám jezdil diktátor a tyran, který na Ukrajině představuje pro mnoho lidí zosobnění zla a strachu. Jsem výslovně proti tomu, aby Viktor Janukovyč navštívil naši republiku jako státník a byl tady vítán.

A nejsem sám a doufám, že nás bude více.
Jestli jste také proti tomu, můžete se připojit svým podpisem,
když na mail vyzvaproukrajinu@centrum.cz napíšete "Přidávám se k výzvě", připojíte své celé jméno, povolání (obecně), a pro zpětnou kontrolu druhý kontakt (mail, mobil).
Přehled průběžně přidávaných jmen je zde: http://goo.gl/CDj4eG

 

 Petr Johan

Autor: Petr Johan | středa 5.2.2014 17:18 | karma článku: 11,67 | přečteno: 501x
  • Další články autora

Petr Johan

Klidně budu nácek

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55

Petr Johan

Držím dnes hladovku

28.9.2013 v 6:00 | Karma: 18,73

Petr Johan

Komunistická cyklóna

17.9.2013 v 7:29 | Karma: 20,76

Petr Johan

Kyčelní kloub, pozor!

23.8.2013 v 20:22 | Karma: 19,11

Petr Johan

Pro ty, co chtějí věšet Nečase

22.2.2013 v 0:35 | Karma: 30,44

Petr Johan

Kam zmizela kolegyně Douchová?

22.9.2012 v 15:35 | Karma: 13,77

Petr Johan

Bývalý volič levice

24.5.2012 v 17:10 | Karma: 25,39

Petr Johan

Co je to za syndrom?

24.5.2012 v 13:56 | Karma: 15,21
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.