Petr Johan

Raději budu "primitivním antikomunistou", ...

20. 08. 2013 19:00:00
... , než bych byl "vobyčejným člověkem", který má denodenně na starost pouze plný žaludek a sociální jistoty.

Tyto dva pojmy, zmíněné v názvu a v perexu, slýchám a čtu v poslední době velmi často. Kdo nám je do éteru, do tisku a do vzájemných rozhovorů přinesl? To je jednoduchá odpověď. Máme to od příznivců, ba přímo od propagandistů levice a jejich ideálů.

Kolikrát jste už slyšeli otázku: "A co máme dělat my, vobyčejný lidi?" Nebo třeba povzdech "obyčejnej člověk nemá zastání".

Toto je voda na mlýn těm největším populistům, co naslibují hory s horskými koly a do dolů vás potom zavřou, když nebudete držet hubu, že jste to nedostali.

Jedna ze záležitostí, kterou nedokáži pochopit je, jak někdo může požadovat návrat komunistů k moci. Dnes v noci si zrovna bude naše republika připomínat velkou událost, která poznamenala naší historii na velmi dlouhou dobu. V roce 1968 vtrhla na naše území okupační vojska rudé armády na povel z Moskvy, jelikož si soudruzi v Praze již nevěděli rady, jak dále udržet moc ve státě, tak prostě požádali o intervenci spojeneckých vojsk.

To, čemu se říká vlastizrada, jsou schopni komunisté a socialisté ještě dnes nepokrytě oslavovat, adorují vrahy a tyrany, což je dle mne naprosto neslučitelné se základní lidskou morálkou.

Ti tzv.obyčejní lidé si v přímé volbě zvolili na hrad jako prezidenta pana Zemana a to přímo s posláním, aby zatočil s těmi "grázly a zloději", co rozkradli republiku, ale už je jim úplně jedno, jakým způsobem to ten člověk provede. Je jim naprosto jedno, ze už od svého nástupu do funkce dělá ostudu České republice v celém světě, nechová se vůbec jako jako státník, a ještě k tomu se jeho jednání nápadně podobá totalitnímu přebírání moci soudruha Gottwalda v padesátých letech minulého století.

Protože jsem ze zásady proti návratu komunistů k moci,jsem tím pádem automaticky zařazen do skupiny, která je pro svůj přístup označována jako "primitivní antikomunisté". Toto dehonestační označení nemá za úkol nic jiného, než odvedení pozornosti od zásadního a hlavního problému komunistů, kteří již očekávají funkce, a to je ten, že se komunisté nezměnili. Jsou schopni stále pro vlastní prospěch zaprodat vlastní rodinu, ba i sami sebe.

Není to tedy pro mne urážka, zvláště od lidí, co se ztotožňuji s ideály vrahů a tyranů.

Zakončil bych to velmi trefnou glosou, kterou jsem četl na FB ve skupině "Jsme pro postavení komunistů mimo zákon":

Nikdo nepoloží ochotněji váš život za své pokřivené ideály, než komunista.

Petr Johan

Autor: Petr Johan | karma: 32.72 | přečteno: 1554 ×
Poslední články autora